Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Vi hade verkligen en jätterolig helg på Friends Arena, jag, Magnus, Charlotte och Mattias och alla andra som anslöt senare på kvällen. Förberedelserna och sändningen gick kanonbra och efteråt blev det stor fest i en intilliggande lokal. Som vanligt var alla tävlande artister uppe på scen och sjöng sina låtar, inklusive Frans såklart!

Magnus repar dansmoves framför spegeln i logen, haha!

Vilket jubel när det var Frans tur!

Det är låååånga avstånd inne i arenan!

Vår loge låg vägg i vägg med landslagets!

Redo för scenen!

Vi åt och drack gott och innan vi visste ordet av hade klockan blivit rätt mycket även om festen ännu hade ett par timmar kvar. Det kändes att man varit igång sedan tidigt på morgonen så det var riktigt skönt att å hoppa in i en taxi och åka hem och sova!

Bild lånad från QX.se!

Igår blev det inte mycket gjort för vår del; vi åkte förbi hemma hos Anders och Charlotte och fikade (och busade med Adrian såklart) och sen blev det slökväll med Pizza (!) för ovanlighetens skull!

En riktigt skoj och lagom helg på alla vis!

Kram M

Skriv en kommentar