Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Häromdagen fick jag och Magnus hemskickat superfina hårvårdsprodukter från våra vänner Patrik och Mattias som är grundare och skapare till hårvårdsmärket Lernberger Stafsing. Jag har skrivit och tipsat om deras produkter vid ett flertal tillfällen tidigare; bland annat deras magiska torrschampoo som finns i olika nyanser. Produkterna vi fick hemskickade ingår i deras rykande färska herrkollektion och jag behövde inte testa mer än en gång för att förstå att det är riktigt bra grejer. Alla hår kräver ju såklart sina stylingprodukter; mina favoriter, som passar till min längd och hårkvalitet är de du ser nedan.

Efter jag fönat håret torrt (det börjar bli ganska långt nu, snart nere vid hakan när jag drar det framåt) sprayar jag i lite Grip Powder som ger håret en lite strävare struktur. Drar sedan fingrarna genom håret och sen är det superenkelt att forma. Egentligen behöver jag inte mer produkt än så men just nu när jag är i en mellanfas när håret håller på och ska växa sig längre så vill jag ha en mer ordnad frisyr (vill inte ha ner håret i ögonen) så här drar jag i lite Hard Wax som jag först värmer upp genom att gnugga handflatorna mot varandra. Efter detta avslutar jag med hårspray för att fixera.

Produkterna (som doftar galet gott) hittar du där Lernberg Stafsing säljs, t ex Åhlen's, NK, olika apotek osv. Prisvärt, parabenfritt och riiiktigt bra grejer! Självklart har killarna även en webshop, klicka här så kommer du dit. Veckans hetaste tips till pojkvän, make eller någon annan karl du gillar lite sådär extra mycket!

Kram M

Skriv en kommentar