Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

I tisdags hade vi ett ärende in till stan så vi passade samtidigt på att ta en sväng för att kolla in om det fanns några fina nya julsaker att handla hem till nya huset. Det blev både en vända på NK, Slettvoll och Svenskt Tenn. Alla hade superfina julskyltningar och jag hade kunnat handla hur mycket som helst, fanns massor att välja på. Det slutade dock endast med nytt julpynt till granen hos Svenskt Tenn. Vi har alltid ett nytt tema eller en ny färg varje år, förra året körde vi allt i silver och vit metall och något annat år hade vi bara svarta kulor och dekorationer. I år blir temat ett helt annat - tror det kommer bli hur fint som helst! Nu ska först vi bara beställa en gran från Smålandsgran (supersmidigt med hemleverans, har varit trogna kunder hos dem i fyra år nu). Tror vi tar hem den lagom till dagarna innan årets julturné är slut - visar då hur det blev!

Visst är det en speciell känsla att gå runt på stan nu när det är julbelysning överallt och fint pyntat i alla butiker. Jag är annars inget större fan av den här kallare tiden på året så tur att jag har den här perioden att sse fram mot varje år!

Kram M

Skriv en kommentar

Har alltid hävdat att jag är född i fel klimat eftersom jag inte kan få nog av sol och värme meeen älskar december månad då julnörden i mig fullkomligt frossar i allt som hör julen till! Tur att allt lyser upp lite extra när det är som mörkast här på norra halvklotet och att sen förgylla tillvaron med lite shopping är ju aldrig fel...â˜ș
Kul att ni hittade en massa fint, ser fram emot bild på resulta... Visa hela »

Kommentera