Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

För mig finns det inget som signalerar klassisk svesnk jul som hantverk från Svenskt Tenn. Jag är väl kanske inget jättefan av en del av deras storblommig tyger men det finns så oerhört mycket annat vackert som vi gärna pryder vårt hem med! Som jag skrev häromdagen var vi inne och handlade nytt julpynt i deras butik på Strandvägen i veckan - såg massor med grejer som jag nog får lov att införskaffa vid nästa besök. Här nedan ser du ett litet urval av några av mina julfavoriter!

Sen tycker jag att det är kul att det finns så många olika prisklasser att välja mellan - det finns verkligen något för allas plånböcker. Ger själv ofta bort presenter från Svenskt Tenn så kanske något av ovan kan funka som julklappsinspiration? Har du inte möjlighet att själv besöka butiken eller någon återförsäljare finns även en webshop!

Kram M

Skriv en kommentar

Vad mycket fint. Önskar Er en härlig jul :)

Mats C.
· Svar till Maritha Hakfelt

Tack Maritha, detsamma till dig och maken! =)

Kommentera