Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Vilken känsla - nu är både jag och Magnus HELT lediga ett bra tag framöver. Inga resor eller jobb inbokade förrän en bit in på det nya året. Känns helt fantastiskt och nästan lite overkligt - hur gör man när man är ledig liksom? Haha... Skämt åsido, nu ska i alla fall jag "bara vara" ett slag, sen har jag lite olika hemmaprojekt jag ska ta tag i men det får komma när andan faller på, bland annat ska jag färdigställa det sista i hemmagymmet, det är en dipmaskin som ska byggas ihop klart och TV:n ska kopplas upp mot nätverket men det är liksom bara roliga grejer. Imorgon och i övermorgon ska vi dessutom träffa vänner som vi inte hunnit se på ett tag, ska bli supermysigt!

Nu ska jag tända det fina doftljuset vi fick från Jessica Andersson i julklapp och slänga mig i soffan och kolla på TV, kanske att det blir en matlagningsvända till köket. På sin höjd.

Hoppas du haft en fin jul och att du börjar känna dig laddad för det nya året som snart är här!

Kram M

Skriv en kommentar

Det är verkligen er väl unnat 🙏🏻😀! Njut och ta det som det kommer är väl en bra regel 👌🏻! Haft en underbar jul själv med många nära och kära runt mig och njutit varenda sekund 💕! ikväll väntar årliga biljardturneringen 😂! Ha det bäst ni fina två och vovvarna 🐾🤗

Det är ni värda så som ni flänger och far land och rike runt. God fortsättning till både dig, Magnus och hundarna. Kram <3

Vad härligt med ledighet och sååå välförtjänt! Ni har ju minst sagt haft bråda dagar under en längre tid så njut av att ta dagen som den kommer!
Kram o God fortsättning!

Hej! Härligt för er att bara få vara det är något nytt "inga väskor"packade på några dagar. Tar lite tid att vänja sig😉. Så fint ljus ni fått njut av doften och ert fina stilrena hem så snyggt allt har sin plats. Tack för att du och Magnus delar med er så mycket av ert hektiska liv. Era bloggar instagram är lika självklart som kaffet på morgonen. Önskar er ett riktigt Gott slut och ett Go... Visa hela »

Kommentera