Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Det är väl klart att allt det onda samlas på en och samma vecka, haha. I fredags passade jag och Magnus på att åka till Svea Vaccin för att få de vacciationer och olika profylax vi behöver inför kommade resor framöver. Inför vår semester om bara några veckor behövs vare sig sprutor, drickvaccin eller tabletter men lite längre fram behövs det massor. Kan inte berätta riktigt än var vi ska eftersom det är kopplat till lite annat, men snart så.

Det är lustigt hur en del av sprutorna (totalt tre olika) gjorde olika ont. Den första, som givetvis var den enda som bara behövde tas en gång, kändes inte alls medan de andra, de som sved behöver tas om igen innan vi åker och efter vi kommer hem. Trodde banne mig armen skulle brinna upp där ett tag. Idag, två dygn senare är armen jätteöm som efter ett rejält blåmärke. Känner mig som en nåldyna. 

Jaja, hellre det än att hamna på sjukhus eller än värre i en kista på grund av att man slarvat med skyddet. Bäst jag inte dricker för mycket den närmsta tiden, annars springer jag väl läck.

Hoppas du haft en härlig helg, själv har jag varit med Magnus och jobbat så nu har jag lite eget jobb att komma ikapp med innan jag tar lite ledigt i början av veckan.

Kram M

Skriv en kommentar

Hej Mats vet du du är ju gör rolig juuu älskar åh läsa fin blogg hoppas du mår bra snart igen kramar christina

Kan bara tänka mig hur det känns, sprutor är det värsta jag vet!

Och krya på dig finaste Mats <3

kramisar

Kommentera