Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Nu sitter jag och Magnus i bilen på väg på nya äventyr. Just nu styr vi mot Lidköping där Magnus ska uppträda sent ikväll men direkt efter det så bär det av mot Afrika.

 Rwanda heter landet vi ska besöka och eftersom resan är lång så tar det såklart sin lilla tid men vi har bra connection flights och bara en mellanlandning så det ska nog gå bra. Har laddat upp med en massa sköna reseförpackningar med fukt och rogivande dofter. Är inte flygrädd alls men skönt med lite avslappnande lavendel, pelargon och ingefära så man sover gott ombord.

Resan gör vi tillsammans med WaterAid som både jag och Magnus är djupt engagerade i. Allt hjälparbete är såklart behjärtansvärt men jag känner någonstans att vatten, sanitet är så grundläggande att finns inte detta så blir så mycket annat sekundärt för överlevnad.  Det är därför fantastiskt att se hur WaterAid-ambassadörerna världen över (bl a Magnus i Sverige, Hugh Bonneville (Downton Abbey) och Ringo Starr (Beatles) i England lyfter fram frågan och öppnar ögonen på såväl politiker som allmänhet om problematiken och behovet av stöd. Bara häromveckan deltog Magnus i ett event som på en dag samlade in nästan exakt 900.000 kronor till WaterAid. I Sverige är dessutom vår fina kronprinsessa beskyddare av WaterAid och själv väldigt engagerad i dessa frågor.

Passa på att häng med oss på vår resa i våra sociala medier (blogg, Facebook och Instgram). Jag kan tyvärr inte utlova alltigenom trevliga reseskildringar, däremot kommer de vara väldigt äkta och påtagliga.

Kram M

Skriv en kommentar