Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Måste tipsa om en ny serie jag börjat följa!

Den heter Crazy Ex Girlfriend, finns tre säsonger på Netflix - hysteriskt rolig. Precis min humor och som en extra bonus innehåller varje avsnitt spontana musikalinslag som en del av handlingen, ofta ganska stora och påkostade nummer - alla med galet underhållande texter!

Avsnitten är runt 40 minuter långa, alldeles lagom för mig som alltsomoftast somnar när det kommer till film. Kolla ett avsnitt eller två så ska du se att du också blir fast!

Kram M

Skriv en kommentar

Måste kolla på den också... tack för tips :) och det är så svårt att hitta bra filmer och serier. Vill har en riktig bra kvalitet, perfekt historia, spännande och såna. Är svårt med filmer och serier. Så kan tänkt mig kolla på den.

Kommentera