Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

I år åker jag med Magnus och hela turnégänget på Änglarnas Tid och håller i trådarna från produktionshåll. Jag ser till att allt flyter på med siffror och logistik så att artist, musiker och teknik slipper fokusera på något annat än att leverera en fantstisk konsertupplevelse. Till min hjälp har jag ett team på plats på produktionskontoret i Stockholm. Eftersom jag och Magnus alltid hjälper och stöttar varandra i våra respektive karriärer så är en intensiv turnéperiod inget undantag. Vi ser det som en ynnest och lyx att kunna få jobba tillsammans så ofta som vi gör. Jag jobbar helt enkelt runt detta i mitt eget arbetsschema medan Magnus stöttar upp mig när jag har mycket. Tidigare har jag som mest haft närmre 70 anställda så att jobba med ett proffsigt kärngäng på åtta personer så detta är lättjobbat, men så är ju alla också handplockade för att de är just proffs och okomplicerade att arbeta med. Vill du komma och se konserten någonstans längs turnévägen så hittar du mer info och biljetter här. Många konserter är slutsålda och till de flesta resterande är det väldigt få biljetter kvar så boka direkt för att inte missa!

I söndags var det premiär i Hällefors, och sedan dess har vi hunnit med två föreställningar till - samtliga slutsålda. Kul! Efter premiären stannade vi till på underbara Hellefors Herrgård och åt ett magiskt julbord - en lyxig och härlig start! Idag är det konsertdags i Bräcke/Gällö och direkt efteråt åker vi till Västerås där Magnus har premiär på krogshowen Steamy Christmas imorgon kväll.

Ett späckat men roligt schema!

Kram M

Skriv en kommentar

Ja men det är ju helt underbart att ni kan hjälpa och stötta varandra i era jobb. Ni två är ju ett par helt underbara killar så generösa och fina med båda fötterna på jorden all kärlek och välgång i livet önskar jag er två. Ha det bäst och ta det lugnt på vägarna. Bamse kramar till er båda.

Vi ses i Bräkne-Hoby! ūüėä Ser fram emot det! ūüíę

Kommentera