Det blir alltid kaos

Jag hade planerat att lägga upp om min kärlek till listor och planering men så kände jag när vi stod på Arlanda och flyttade tunga oömma saker från resväskan till specialbagaget att: Nej idag får det bli om kaoset och resan.

Tack vare alla dessa listor så gick packningen lätt men tänk om vi bara inte packade natten innan och sov mer än tre timmar någon gång...

Trött men lycklig storasyster när resan började imorse. Kanske trodde vi att Norwegian skulle vara sjyssta med bagage men vi hade fel. Det var också därför vi stod där med öppnade väskor och flyttade saker från väskorna till specialbagaget. Det var en pärs! Maken fick checka in väskorna och jag tog barnen och tog mig igenom säkerhetskontrollen. Livet var lite lättare innan barn men knappast roligare. Gillar vårt kaos.

Efter många om och men fick jag ett glas bubbel i handen på Pontus In The Air; en av två traditioner som jag alltid har på terminal 5. Den andra är att gå till Pocket Shop och köpa en ny bok.

En bra sak att veta om mig är att jag är besatt av vatten och så fort jag ska resa någonstans blir jag knäpp om jag inte har en full flaska inom räckhåll. Vi hade packat ner vattenflaskorna och jag letade som en tok efter stilla vatten någonstans men Arlanda gillar visst bara bubbelvatten numera.

Flygresan kändes lång med en bebis men nu är vi framme och här väntar familjen otåligt på att vi ska ut och äta middag. Hurra för semester!

Skriv en kommentar