Veckans check in

Veckans check in

Äntligen måndag!

Sagt med lagom mycket pepp. Det har inte direkt varit en ledig helg men jag ändå kunnat njuta av både 50-årsfest och pizzabak. Jag är väldigt glad för både jobb och fritid men jag har behov av semester, det känner jag i hela kroppen.

Saker som ska göras i veckan är alltför många för att kunna staplas upp i en lista och kan knappt delas offentligt egentligen. Egentligen borde jag redan nu börja (skriver det här på en söndag) men det är just det - jag behöver bara andas en liten kort stund.

Det blir roligare med en check out på fredag eftersom jag då kan berätta om minst en sak jag lanserat. Kul!

;
Förra veckans utcheckning - det säger sig självt

Minns ni hur pepp jag var inför veckan? Dvs förra veckan. Precis, utcheckningen kommer en vecka senare än tänkt. Det kanske säger en del. MEN, jag hade en pangbra vecka. Lite väl intensiv kanske. Låt oss kolla vad som checkades av.

 • Förbereda inför årsmötet på söndag med TEDxStockholm där jag är styrelseordförande. CHECK
 • Kursen Brand Strategy & Storytellingpå Hyper island börjar. Intensivt blev det pga denna.
 • Uppdatera strategin för våra sociala medier-plattformar. Påbörjat för mig själv, inte delat ännu.
 • Skapa en GTM Plan för två globala lanseringar. Lite oklart här. Påbörjat båda.
 • Skapa en plan från en undersökning för ett transformationsinitiativ jag leder. CHECK
 • Strukturera upp arbetet med en kampanj i Latinamerika. Väldigt bra startat.
 • SOMMARFEST MED JOBBET. Kolla bilden i inlägget. Kanonkul, blev lagom full och väldigt glad. Min fitbit trodde att jag gjorde Aerobic i 2,5 timmar.
 • Påbörja arbetet med att överlämna mitt nuvarande arbete och förbereda för min nya roll. Inte gjort.
 • Efterlängtat häng med kompis. Ljuvligt dygn med Daniella.
 • Boka eventuella middagar och barbesök till Madrid. Noll gjort. Bokade första restaurangen när vi landade i Madrid.
 • Beställa meny till födelsedagsmiddag på Doma för familjen. Klurat men inte bokat.

Som du ser blev inte allt gjort men blev en bra vecka ändå. Maken sa upp sig på jobbet så nu kommer vi kunna hänga tillsammans hela sommaren! HURRA!

Avslutar med mat eftersom mat är gott. Bilder från dygnet med min kompis Daniella och en spontan picknick i Humlan med Lindsey och Maria.

;
Veckans check in

Hallå hej, hoppas helgen varit härlig! Själv har jag spenderat den i Sundsvall tillsammans med kidsen. Min syster bor där med sin familj och det har varit en helg av skratt, uteliv, mat, vin och bus.

Veckans check in

Tänkte ge mig på att starta veckan härinne. Både för min egen skull men också för att ge inblick i hur intensiva mina veckor är. Det är tufft att hinna med regelbundet skrivande i veckorna då jag skriver mycket i jobbet också, både strategier och ett och annat blogginlägg. Där blir det mest om smarta sätt att undvika bedrägerier eller om funktioner som finns i Truecaller-appen. Kika in där om du är nyfiken.

Kanske blir det även så att jag uppdaterar hur bra veckan gick eller hur katastrofalt dåligt det gick på grund av diverse anledningar. Att jobba på en av världens 20 mest nedladdade appar innnebär en del brandsläckande ibland. Låt oss hoppas att den här veckan blir perfekt. Någon gång måste ju bli den första veckan som blir just det.

Okej? Toppen, då kör vi.

 • Förbereda inför årsmötet på söndag med TEDxStockholm där jag är styrelseordförande.
 • Kursen Brand Strategy & Storytelling på Hyper island börjar.
 • Uppdatera strategin för våra sociala medier-plattformar.
 • Skapa en GTM Plan för två globala lanseringar.
 • Skapa en plan från en undersökning för ett transformationsinitiativ jag leder.
 • Strukturera upp arbetet med en kampanj i Latinamerika
 • SOMMARFEST MED JOBBET
 • Påbörja arbetet med att överlämna mitt nuvarande arbete och förbereda för min nya roll.
 • Efterlängtat häng med kompis.
 • Boka eventuella middagar och barbesök till Madrid.
 • Beställa meny till födelsedagsmiddag på Doma för familjen.

Har även en förhoppning om att få in minst ett pass Bikram-yoga och ett styrkepass men det kan hända att det får bli cykel tillochfrån jobbet som blir veckans träning. Och som alltid, day to day work och en massa häng med kidsen.

Vi hörs närmare helgen. Har en del inlägg på lager. Dels del två om ryggen och även ett inlägg som legat och bubblat.

Puss!

;
;