Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!
Ytligt glättig

Jag känner mig så opersonlig och ytlig på Instagram just nu. Det är bara event, middagar, sol och drinkar och det kan ju vara sant till visa del men resten av livet då?

Att dottern mått så dåligt att hon varit hemma från skolan, att mormor 95 år kanske sjunger på sista versen och att jag har nära till tårar. Det kommer inte upp. Jag orkar helt enkelt inte eftersom jag har känslorna på utsidan och minsta lilla grej kan få mig att börja gråta. Jag är stark som person men ibland vill jag bara få vara liten.

Imorgon fyller jag också år och jag bryr mig inte så mycket vanligtvis men nu gör jag det. Det känns som om ingen bryr sig om att skicka en hälsning, en fin gest eller liknande. Tur att jag har Facebook, imorgon kommer de många opersonliga hälsningarna...

Skriv en kommentar

Hej Agnes jag har lurkat här ett bra tag och följer dig för att du skriver en hel del intressant, och dom gånger vi träffats (länge sedan nu, så ingen creep alert haha) så känns det faktiskt som man träffat solen, eller en sommaräng, jo helt ärligt så!

Som du skrev här, öppet ärligt och kort, sådant kan vi ta till oss, åtminstone jag kan, det verkar spot on insiktsfullt.

Får
j... Visa hela »

Kommentera