Göteborgs bästa semla

Äntligen var det Göteborgs tur att samla experter och semmelfantaster för att testa sig ignom det bästa Göteborg har att erbjuda i Semmelväg. Det var ett hungrigt gäng som samlades på Radisson Blu Scandinavia Hotel för att smaka och analysera de modiga 23 bagerier som ville ställa upp.

Juryn visste inte vilken semla som tillhörde vilket bageri även om vissa hade sina aningar. De bedömde utseende och smak och satte sedan ett betyg 1-5. Alla betyg räknades sedan ihop för att få fram en vinnare.

Margaretas Bröd & Bakverk
Brödfabriken i Jonsered
Twentyfourseven Gothia
Cum Pane
Brogyllen
Sylvain Marron Patissier
Dahls Bageributik
Löfgrens Bröd & Fika
Portens Bageri
Theas Torteria
Lasse-Maja Bageri & Café 
Le Pain Français
Villa Belparc
Arket

Garveriet i Floda

Da Matteo
Ahlströms Konditori
Fröken Olssons Kafé
Evas Paley
Condeco
Steinbrenner & Nyberg
Konditori Kampanilen
Konditori Kampanilen  

 

Skriv en kommentar