Nu börjar min vistelse i Vasa lida mot sitt slut för denna gång...det är som vanligt med blandade känslor som jag styr färden norr ut! JÄTTE kul att åka upp till Luleå och träffa alla goda vänner där, medan jag vet att det kommer att dröja en tid innan jag kommer hem till Vasa igen...

 

Haha - Zara, vi skall ju verkligen köpa oss varsin tröja, de var ju hur fina som helst...vi får fixa det då jag kommer upp :)

 

Annars så var jag en sväng på stan idag...hahaha, påvägen hem kunde jag inte annat än tycka synd om denna bilägare...

 

 

 

Imorgon kommer jag att sätta mig på RG-line och åka över till Umeå för att möta upp Zara och köra upp till Luleå, KÖR FÖRSIKTIGT ZARA!!!!

 

...men innan det skall jag ta en sista sväng via favoritstället Ollis för att säga hej till mina fina här hemma i Vasa.

 

Jag skickar en rapport från resan imorgon :)

 

// tilda

 

Skriv en kommentar

Hörrni tjejer! Vilken tid åker ni från Umeå? Jag åker hem imorgon och borde vara framme vid 14-tiden. Sväng förbi på en kopp kaffe vaikka! :-)

· Svar till Carran

Yo Carran! Tilda kommer 21.30 till Umeå så då ska jag hämta henne! Ni vitsi jag ringer dig i morgon eftermiddag så hinner vi säkert ta en kopp kaffe! KRAM

Men vad skoj att du ska te lule, ska bli spännande att se vad ni hittar på till nyår : )

haha vad söta ni är! Gott nytt år!

på väg hem? sen när går du den vägen?

Men helt sjukt insnöad bil, haha... Ojoj Tilduri på tal om snö.. jag ska nog sätta dig i arbete här i norr : ) I brist på karlar i hushållet nu så får man arbeta hårt!

Haha...men Heidi, jag följde Cajsa då vi gick från stan :)

Kommentera