Nåniin. Nu ser det ut att bli några veckors paus med resandet för min del. Skönt kanske jag borde känna, men ärligt så är det väl mest tråkigt tycker jag. Att resa kan va det bästa jag vet. Nästan. Det är som en drog för en själ som min.

 

Tillbaks i hamsterhjulet. Hoja, jag får exem bara av ordet. Hamsterhjulet. Hamsterhjulet. Hamsterhjulet. Hamsterhjulet. Hamsterhjulet. Hamsterhjul. Okej, nu är jag typ prickig. För att fira detta underbara svenssonliv ska jag ägna kvällen till att storhandla. Det är ju värsting svensson om nåt. Jag och min vän Jemppa ska åka och handla tillsammans. Jag ska handla så mycket mat så jag inte orkar bära allt. För att göra allt lite mer spännande typ. Det tycker jag är kul!

 

Och nu till dagens fråga: Finns det någon därute som fullkomligt älskar vardagen och framförallt måndagar? Ge er tillkänna i så fall och berätta för mig hur ni tänker? Och tänker ni som jag, så kan ni också ge er tillkänna så jag vet att vi är fler. Vi kan hålla ihop liksom. Typ trösta varann.

 

Hejdå!

Skriv en kommentar

Hallo, Zara. Njut av alla dagarna. Livet är för kort att deppa. Tänk på att du säkert har de bättre än många andra.Du har nog mycket att vara glad över.

Jag deppar inte. Jag stimuleras av ett varierande liv : ) Och tycker det är sällan måndagar känns spännande!

Kommentera