Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Bröllop

För någon vecka sedan sydde min kollega Kristina klart två nya tyllkjolar till vår kollektion, en himmelsblå och en mörkrosa. Igår fotograferade vi dem och agerade modeller båda två. Det där med att agera modell är ingenting jag är superbekväm med, men det är så mycket lättare om vi bara gör det själva och inte blandar in så många andra. Gör vi det själva sparar vi mycket mer tid eftersom vi kan vara mer flexibla.

Det där med att vara bekväm framför kameran handlar mycket om vem man har som fotograf och igår blev vi fotograferade av Umeåfotografen Jonas Burman - en fantastiska fotograf och människa! Till och med för mig som är lite kameraskydd, kändes det väldigt tryggt och bekvämt med Jonas bakom linsen.

Här få ni se en liten sneak peek av bilderna.

Tack Jonas, för en kul förmiddag!

 

I lördags spenderade jag en fantstiskt härlig dag i Umeå tillsammans med min kollega och fem bröllopsfotografer. Det var den andra fotoworkshop som vi på Sisters in Law anordnade och denna gången var det höstkänsla i fokus. När vi bokade datumet för några veckor sedan, var vi lite nervösa att löven skulle ha fallit redan, men vi hade tur!

Och jag vet att jag är lite tjatig med mycket bilder på tyllkjolar just nu, men det är så min vardag ser ut för det mesta - fylld med tyllkjolar, haha! Nä, men det är en intensiv period av olika fotograferingar just nu och så klart visar jag inte upp allt här på bloggen. Men det roligaste vill jag gärna dela med mig av och lördagen var en sådan dag!

Vi började dagen med en träff i vår studio, där vi pratade om fotograferingen och marknadsföring, där vi tipsade om hur man kan göra för att synas lite extra som fotograf i djungeln både på Instagram och på Google.

Därefter gick vi till Elite Hotell Mimer här i Umeå, där vi åt den lyxigaste brunch jag ätit! Så himla fräscht och gott! Och spana in efterrättsbuffén - OMG säger jag bara!

Efter det började fotograferingen som vi hade med en vän till oss som är både stylist och van modell. Då alla fotografer hade olika stilar försökte vi skapa en bredd i både platser och outfits. Från det frodiga höstlandskapet, till rått och industriellt.

Nedan ser du några av fotografernas bilder från dagen. Är så otroligt imponerad över dem alla - såna talanger! Så fint att få se hur de skildrar dagen med sina uttryck i redigering samt hur de guidade Carolina som var modell.

Fotograf: Evelina Englén

Fotograf: Evelina Englén

Fotograf: Sandra Lundberg

Fotograf: Yurika Palmqvist

Fotograf: Ida Bygdén Photography

Fotograf: Ida Bygdén Photography

Som en avslutning av fotograferingen körde vi med rökgranter - sånt blir alltid så coolt tycker jag!

Fotograf: Jenny Rehnman

Vi ska se till att planera in fler workshops framöver, för det är så himla roligt och givande. Man lär sig så mycket av varandra och jag tror att vi alla gick därifrån med lite extra energi inför denna veckan.