Ungefär tio minuters resväg från Malmö Central ligger denna moderna lekplats för vuxna. Utmaningarnas Hus erbjuder teambuilding, event och konferens med interaktiva utmaningar som man löser tillsammans i grupp. Grundarna driver även Teamtastic.

Utmaningarnas Hus är till för både vänner och kollegor som vill umgås och ha kul. Här erbjuds en kreativ värld som ska lyfta såväl konferenser som event, men den passar även bra för exempelvis möhippor eller svensexor. Själva aktiviteten handlar om att i lag lösa olika interaktiva utmaningar genom att samarbeta med varandra och samla poäng. Det går även att kombinera spelet med mat och dryck, för exempelvis en kick off eller afterwork. Både lunch- och middagspaket finns att välja bland.

Bortsett från utmaningarna erbjuder man även en stor festlokal, konferensvåning samt ytor för afterwork. Den som vill kan arrangera en stor företagsfest eller kick off med aktivitet, underhållning och mat. Annars går det bra att satsa på en annorlunda afterwork med utmaningar, snacks och dryck. För konferenser erbjuds både heldags- och halvdagspaket samt andra flexibla alternativ. Konferenslokalerna finns i olika storlekar och går att boka antingen med eller utan aktivitet. Det går även att boka kurser och föreläsningar.

Användarbilder på Utmaningarnas Hus Visa alla

  • Lägg till bild

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
18 nov 2019

Så himla kul vi hade! Rekommenderas varmt till alla som vill leka lite. Vi var ett gäng vuxna men jag skulle säga att åldern inte spelar någon roll. Personalen var himla trevlig och serviceminded.

18 nov 2019

Vi (8 grabbar i 30-årsåldern) besökte utmaningarnas hus på en svensexa och det var genomgående positiva omdömen! Roligt upplägg och bra variation på utmaningar!