Utmaningarnas Hus

5,0
2 betyg
Aktivitet
Konferenslokal
Festlokal
Utmaningarnas Hus
5,0
2 betyg

Ungefär tio minuters resväg från Malmö Central ligger denna moderna lekplats för vuxna. Utmaningarnas Hus erbjuder teambuilding, event och konferens med interaktiva utmaningar som man löser tillsammans i grupp. Grundarna driver även Teamtastic.

Utmaningarnas Hus är till för både vänner och kollegor som vill umgås och ha kul. Här erbjuds en kreativ värld som ska lyfta såväl konferenser som event, men den passar även bra för exempelvis möhippor eller svensexor. Själva aktiviteten handlar om att i lag lösa olika interaktiva utmaningar genom att samarbeta med varandra och samla poäng. Det går även att kombinera spelet med mat och dryck, för exempelvis en kick off eller afterwork. Både lunch- och middagspaket finns att välja bland.

Bortsett från utmaningarna erbjuder man även en stor festlokal, konferensvåning samt ytor för afterwork. Den som vill kan arrangera en stor företagsfest eller kick off med aktivitet, underhållning och mat. Annars går det bra att satsa på en annorlunda afterwork med utmaningar, snacks och dryck. För konferenser erbjuds både heldags- och halvdagspaket samt andra flexibla alternativ. Konferenslokalerna finns i olika storlekar och går att boka antingen med eller utan aktivitet. Det går även att boka kurser och föreläsningar.

Besökarnas bilder från Utmaningarnas Hus Bilder

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
5,0
2

Recensioner av Utmaningarnas Hus

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt

Så himla kul vi hade! Rekommenderas varmt till alla som vill leka lite. Vi var ett gäng vuxna men jag skulle säga att åldern inte spelar någon roll. Personalen var himla trevlig och serviceminded.

Vi (8 grabbar i 30-årsåldern) besökte utmaningarnas hus på en svensexa och det var genomgående positiva omdömen! Roligt upplägg och bra variation på utmaningar!

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
5,0
2

Representerar du Utmaningarnas Hus?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Frågor och svar

Var ligger Utmaningarnas Hus?

Utmaningarnas Hus ligger på Geijersgatan 8, 216 18.