KOL & Cocktails

3,0
3 betyg
Bar
Restaurang
Hemsida
KOL & Cocktails
3,0
3 betyg
Hemsida

I mars 2017 tog Helsingborgska krogkonceptet KOL & Cocktails sig även till Malmö. Från Kalendegatan kommer man in i lokalen vars förgrund utgörs av en cocktailbar med några sammetstäckta säten, ett antal gungor vid fönstret och välplacerade fåtöljer och säten som gör sig bra för grupper. Först längre in i lokalen ser man själva restaurangen där kolgrillat är huvudkonceptet, vilket rör allt från kött till fisk och skaldjur. KOL har även en garderob där man kan hänga av sig.

Föreslå ändringar

Recensioner av KOL & Cocktails

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
22 jul 2019

Man märker snabbt att KOLs ambitioner är höga. Kanske lite väl höga. Först och främst miljön. Man ser att det är påkostat, och det är nära att vara riktigt riktigt snyggt, men det faller på några punkter som gör att det is... Visa hela »

15 apr 2019

Jag var och åt middag på KOL i mars, tillsammans med sex andra. Jag åt en trerätters, samt beställde in en GT från cocktailmenyn. Till förrätt åt jag råbiff, som var helt okej även om det var ganska snålt tilltaget. Till huvudrä... Visa hela »

17 sep 2017

Maten var dyr men god. Jag och Mitt sällskap var dock missnöjda på en punkt och när vi framförde det till servitrisen så hon kört och gott "ingen annan har klagat" när hon sen framförde vår kritik till hovmästaren snörpte han b... Visa hela »