Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

KOL & Cocktails

3,0
3 betyg
Redigera KOL & Cocktails
KOL & Cocktails

I mars 2017 tog Helsingborgska krogkonceptet KOL & Cocktails sig även till Malmö. Från Kalendegatan kommer man in i lokalen vars förgrund utgörs av en cocktailbar med några sammetstäckta säten, ett antal gungor vid fönstret och välplacerade fåtöljer och säten som gör sig bra för grupper. Först längre in i lokalen ser man själva restaurangen där kolgrillat är huvudkonceptet, vilket rör allt från kött till fisk och skaldjur. KOL har även en garderob där man kan hänga av sig.

Användarbilder på KOL & Cocktails Visa alla

  • Lägg till bild
  • GT:s mm - Bild från KOL & Cocktails av Adam L.
  • Råbiff, scampi och ostron - Bild från KOL & Cocktails av Adam L.
  • Råbiff - Bild från KOL & Cocktails av Adam L.
  • Baren - Bild från KOL & Cocktails av Adam L.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

TÀnk pÄ att det Àr viktigt att skriva en Àrlig recension. Om du pÄ nÄgot sÀtt Àr kopplad till företaget sÄ bör du avstÄ frÄn att recensera. Se vÄra riktlinjer hÀr.

Ärlighet varar lĂ€ngst!

Avbryt
22 jul 2019

Man märker snabbt att KOLs ambitioner är höga. Kanske lite väl höga. Först och främst miljön. Man ser att det är påkostat, och det är nära att vara riktigt riktigt snyggt, men det faller på några punkter som gör att det is... Visa hela »

15 apr 2019

Jag var och åt middag på KOL i mars, tillsammans med sex andra. Jag åt en trerätters, samt beställde in en GT från cocktailmenyn. Till förrätt åt jag råbiff, som var helt okej även om det var ganska snålt tilltaget. Till huvudrä... Visa hela »

17 sep 2017

Maten var dyr men god. Jag och Mitt sällskap var dock missnöjda på en punkt och när vi framförde det till servitrisen så hon kört och gott "ingen annan har klagat" när hon sen framförde vår kritik till hovmästaren snörpte han b... Visa hela »

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.