Nyårsmiddag för avhämtning i Malmö

Nyårsmiddag för avhämtning i Malmö

Nyårsafton är snart här och det är dags att planera middagen för nyår i Malmö. Om tanken är att servera en elegant nyårsmiddag hemma, så kan det innebära en hel del planering. Som tur är erbjuder flera krogar färdiga nyårskassar och nyårsmenyer för avhämtning i Malmö. På så vis kan du sänka kraven på dig själv och ändå imponera på dina gäster. Det är enkelt att beställa en färdig nyårsmeny som take away eller catering, med leverans eller avhämtning, på självaste nyårsafton. Det enda du behöver göra är att värma och lägga upp fint på tallriken. Nedan listar vi våra bästa tips på var du kan beställa hem nyårsmat från restaurang i Malmö.

Läs även: Fira nyår i Malmö

Söderholmens Fisk

Hemsida

Skaldjursfrossa

Till Söderholmens Fisk vallfärdar Malmöborna för att köpa skaldjur och fisk. Förutom att sälja exklusiva råvaror över disk serverar de vällagade klassiker som musslor, ostron och fish & chips. En lämplig nyårsmeny kan exempelvis vara deras paket för hemmafixare: Ostron från Kanada, gratinerad hummer (gratineras hemma), rökta räkor och chokladpraliner.

  • Pris: Ring för prisuppgifter

Restaurang Laziza

Hemsida

Libanesisk festmåltid

Laziza är en populär destination för alla som uppskattar det libanesiska köket. Till nyår kan man beställa ett helt mezebord med förrätt, röror och tillbehör. De varma rätterna värms upp i ugn före servering.

  • Pris: 309 kr/person

Bistro Royal

Klassisk nyårsmeny

Bistro Royal serverar klassisk nyårsmat både på plats och som takeaway. Deras nyårsmeny för avhämtning, som består av tre rätter, är förberedd och behöver endast värmas upp enligt enkla instruktioner innan det är dags att ställa fram nyårssupén. Menyn hämtas upp på restaurangen på nyårsafton.

  • Pris: 449 kr/person

Johan P

Nyår med fisk och skaldjur

Lagom till nyår erbjuder fiskrestaurangen Johan P två lyxiga nyårsmenyer att bjuda gästerna på. Den ena består av hummer, sjötunga och chokladpraliner, och den andra är en skaldjursmeny som innehåller hummer, Smögenräkor, havskräftor, krabba, musslor och ostron.

  • Pris: 995 kr/person

Monster

Hemsida

Skaldjur, kött och något sött

För alla traditionalister är en bra köttbit ett lika obligatoriskt inslag på nyårsafton som fyrverkerier och champagne. Detta har man tagit fasta på hos Monster – Malmös mesta steakhouse – och komponerat en riktig klassiker till meny innehållandes skaldjur, kött och något sött.

  • Pris: 499 kr/person

Pembert & Company

Hemsida

För konnässörer och entusiaster

Pembert och Gustafsson drivs av två av Malmös mest välrenommerade kockar. De har vunnit en uppsjö av gastronomiska priser och lagar ofta innovativa rätter som på samma gång är lätta att uppskatta. Inför årets nyårsfirande har de satt samman en meny som bjuder på skaldjurssoppa, kalv och chokladmousse. Det går även att välja vegetariskt alternativ eller fisk.

  • Pris: 435 kr/person

Tipsa oss

Tycker du att vi har missat något i guiden, ser några felaktigheter eller liknande?

Karta