Nyårsmiddag för avhämtning i Malmö

Nyårsmiddag för avhämtning i Malmö

Nyårsafton är snart här och det är dags att planera middagen för nyår i Malmö. Om tanken är att servera en elegant nyårsmiddag hemma, kan det innebära en hel del planering. Som tur är erbjuder flera krogar färdiga nyårskassar och nyårsmenyer för avhämtning i Malmö. På så vis kan du sänka kraven på dig själv och ändå imponera på dina gäster. Det är enkelt att beställa en färdig nyårsmeny som take away eller catering, med leverans eller avhämtning, på självaste nyårsafton. Det enda du behöver göra är att värma och lägga upp fint på tallriken. Nedan listar vi våra bästa tips på var du kan beställa hem nyårsmat från restaurang i Malmö.

Läs även: Fira nyår i Malmö

Innehållsförteckning
 1. Här beställer du nyårsmeny för avhämtning i Malmö
  1. Pembert & Company – För konnässörer och entusiaster
  2. Johan P – Nyår med fisk och skaldjur
  3. KOL & Cocktails – Grillande favorit
  4. Clemens – Köttexpert
  5. SOHO – Asiatiska smaker
  6. Bistro Royal – Klassisk nyårsmeny
  7. MiaMarias – Gott utan krusiduller
  8. Restaurant & Café Gustav Adolf – Anrik historia
  9. Laziza – Libanesisk festmåltid
  10. Söderholmens Fisk – Skaldjursfrossa

Här beställer du nyårsmeny för avhämtning i Malmö

Pembert & Company

Hemsida

För konnässörer och entusiaster

Pembert och Gustafsson drivs av två av Malmös mest välrenommerade kockar. De har vunnit en uppsjö av gastronomiska priser och lagar ofta innovativa rätter som på samma gång är lätta att uppskatta. Inför årets nyårsfirande har de satt samman en meny som bjuder på skaldjurssoppa, kalv och chokladmousse. Det går även att välja vegetariskt alternativ eller fisk.

 • Pris: 450 kr/person

Johan P

Nyår med fisk och skaldjur

Lagom till nyår erbjuder fiskrestaurangen Johan P två lyxiga nyårsmenyer att bjuda gästerna på. Den ena består av hummer, sjötunga och chokladpraliner, och den andra är en skaldjursmeny som innehåller hummer, Smögenräkor, havskräftor, krabba, musslor och ostron.

 • Pris: 995 kr/person

KOL & Cocktails

Hemsida

Grillande favorit

Även Kol, restaurangen som älskar eld och grillsmaker, erbjuder nyårsmeny. Den består av hummersoppa, oxfilé och vitchokladpannacotta, beställs senast den 28 december och hämtas upp på nyårsafton.

 • Pris: 595 kr/person

Clemens

Köttexpert

Den rustika köttbutiken och restaurangen Clemens i Malmö Saluhall erbjuder en lyxig nyårsmeny med jordärtskocksoppa, kalv och chokladmousse. Vill man så kan man komplettera med charkuterier och snacks. Beställs senast den 28 december.

 • Pris: 495 kr/person

SOHO

Hemsida

Asiatiska smaker

Räkna med asiatiska smaker när du beställer från Soho – det är nämligen deras specialitet. Tigerräkor och oxfilé får sällskap av smakbomber som chili, koriander, soja och tryffelsås innan kalaset avslutas med en chokladdessert på restaurangens eget vis. Menyn finns även i vegetarisk variant.

 • Pris: 595 kr/person

Bistro Royal

Klassisk nyårsmeny

Bistro Royal serverar klassisk nyårsmat både på plats och som takeaway. Deras nyårsmeny för avhämtning, som består av tre rätter, är förberedd och behöver endast värmas upp enligt enkla instruktioner innan det är dags att ställa fram nyårssupén. Menyn hämtas upp på restaurangen på nyårsafton.

 • Pris: 495 kr/person

MiaMarias

Hemsida

Gott utan krusiduller

På MiaMarias lagar man rustik mat utan krusiduller – så även på nyår. Trots det blir det en meny med guldkant som går att hämta. Välj mellan kött och vegetarisk, och hämta upp smidigt på nyårsafton. Beställs senast den 28 december.

 • Pris: 525 kr/person

Restaurant & Café Gustav Adolf

Hemsida

Anrik historia

Gustav Adolf har stått stadigt vid Gustav Adolfs torg så länge vi kan minnas, och frekventerats av kändisar som Anita Ekberg, Lasse Berghagen och Anita Lindblom. Självklart firas nyårsafton med pompa och ståt här, eller hemmavid för den som hellre vill det. Då är det bara att mejla in beställningen som hämtas på nyårsafton.

 • Pris: 399 kr/person
Laziza Baltzarsgatan Laziza Dockan
Laziza Baltzarsgatan
laziza.se
Laziza Dockan
laziza.se
Laziza Baltzarsgatan Laziza Dockan

Libanesisk festmåltid

Laziza är en populär destination för alla som uppskattar det libanesiska köket. Till nyår kan man beställa ett helt mezebord med förrätt, röror och tillbehör. De varma rätterna värms upp i ugn före servering. Beställs för minst sex personer.

 • Pris: 329 kr/person
 • Baltzarsgatan 21, Malmö Centrum Hallenborgs gata 19, Västra hamnområdet/Malmö Centrum
  Laziza Baltzarsgatan
  Baltzarsgatan 21, Malmö Centrum
  Laziza Dockan
  Hallenborgs gata 19, Västra hamnområdet/Malmö Centrum
 • Laziza Baltzarsgatan
  laziza.se
  Laziza Dockan
  laziza.se
  Laziza Baltzarsgatan
  040-97 08 00
  Laziza Dockan
  040-97 08 44
 • Laziza Baltzarsgatan Laziza Dockan

Söderholmens Fisk

Hemsida

Skaldjursfrossa

Till Söderholmens Fisk vallfärdar Malmöborna för att köpa skaldjur och fisk. Förutom att sälja exklusiva råvaror över disk serverar de vällagade klassiker som musslor, ostron och fish & chips. Här kan du komponera din egen nyårsmeny med exempelvis skagenröra, ostron, fisk- och skaldjurssoppa och rökta räkor.

 • Pris: Varierar

Tipsa oss

Tycker du att vi har missat något i guiden, ser några felaktigheter eller liknande?

Redaktörer

Vi på Thatsup har lång erfarenhet av att guida våra läsare till stans guldkorn. Sedan 2008 har våra redaktörer skrivit initierade guider till bland annat restauranger, barer, caféer, hotell och frisörer. Våra guider består av handplockade tips baserade på vår lokalkännedom och de uppdateras bland annat med hjälp av vår fokusgrupp där vi gemensamt diskuterar urval och innehåll. Vi arbetar ständigt med att inspirera och ge dig bästa möjliga upplevelse, var du än är och vad du än letar efter.

;