Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Johan P

4,0
2 betyg
Redigera Johan P
Johan P

Schackrutiga golv och halvkaklade väggar möter vita dukar och stilrent möblemang på den populära fiskrestaurangen Johan P. i Malmös gamla saluhall. Menyn bestäms utifrån dagens fångst och varierar ständigt, men klassiker som stekt strömming återkommer med jämna mellanrum. Restaurangen har även en ostronbar där du kan ta ett glas vin eller lite champagne. Intill restaurangen ligger Johan P.:s butiksom säljer dagsfärsk fångst.

Användarbilder på Johan P Visa alla

  • Lägg till bild
  • Bild från Johan P av Adam L.
  • Fish n chips - Bild från Johan P av Adam L.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
7 feb 2020

Nja, blev allt lite besviken på Johan P. Fick trevlig service. Lokalen är trevlig och klassisk, men känns lite daterad, tycker den behöver förnyas lite, utan att för den delen tappa sin historia. Jag var här och åt lunch och priserna var rejält tilltagn... Visa hela »

2 jul 2019

Med all säkerhet serveras Malmös bästa fiskrätter här. Håll utkik efter erbjudanden om restaurangens fantastiska skaldjursplatåer. De är helt magnifika!
Vinlistan är omfattande och till exempel urvalet av champagner är helt underbart.
Servi... Visa hela »

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.