Malmös bästa catering

Malmös bästa catering

Kundbjudning, julbord, studentmottagning eller bröllop. Det finns gott om anledningar att hålla fest – och ungefär lika många anledningar finns det att beställa catering. I Malmö har vi en mängd kök som står till tjänst när man vill spara tid och stressfritt kalasa på god mat med alla andra, men det kan vara svårt att hitta rätt i mängden. Här har vi samlat några av Malmös bästa restauranger som erbjuder catering, för såväl mindre som större tillställningar.

Innehållsförteckning
 1. Catering i Malmö
  1. Saltimporten Canteen – Lekfull lunchfavorit till festen
  2. Lokal 17 – Skräddarsytt av erfaret team
  3. SPILL – Matsvinnsmagi från kreativt kök
  4. Shamiat – En riktig syrisk matfest
  5. In your garden catering – Komponera er egen meny
  6. Nordic Street Food – Mat i säsong från Malmös hjärte-foodtruck
  7. Occo – Hyllad libanesisk lyx
  8. Restaurant Zushi – Enkel lyx inspirerad av Japan
  9. Bōru Bowl Bar – Mål i skål
  10. Restaurang Laziza – Populärt libanesiskt kök
  11. Rude Food Malmö – Världsinspirerat på räddad mat
  12. Di Penco – Pastafest och italienska delikatesser

Catering i Malmö

Den bästa cateringen i Malmö

Saltimporten Canteen

Lekfull lunchfavorit till festen

Den kreativa duon bakom populära Saltimporten lagar lekfull och skön mat i säsong till bland annat hemmamiddagar, företagsevent, födelsedagskalas och bröllop. Den fina rustika lokalen utgör ypperlig värd för samtliga, men kan man inte ta festen till ett av Malmös mest hyllade lunchställen, så kanske man kan ta ett av Malmös mest hyllade lunchställen till festen.

Lokal 17

Skräddarsytt av erfaret team

Det erfarna teamet bakom Lokal 17 skräddarsyr gärna catering och matevenemang enligt dina önskemål. Företagslunch, finmiddag, grillfest eller något helt nytt? Här drar man sig inte för en utmaning och låter därför din fantasi sätta gränsen.

SPILL

Matsvinnsmagi från kreativt kök

För olika evenemang och tillställningar fixar teamet bakom lunchrestaurangen SPILL enkel, god och medveten mat som till stor del består av råvaror som annars hade gått till spillo. Visst varierar tillgängliga menyer och råvaror, men det kreativa köket har sällan problem med att fixa något som faller den mest matintresserade i smaken.

Shamiat

Hemsida

En riktig syrisk matfest

Det syriska köket är som gjort för en riktig matfest, vilket gör det perfekt för såväl stora som små tillställningar. Ett antal cateringpaket för olika tillfällen, aptiter och preferenser (så som vegetarisk eller vegansk kost) finns att välja bland, men en sak är säker i alla lägen – det blir ett färgsprakande meze-kalas som heter duga.

In your garden catering

Komponera er egen meny

In your garden har ett cateringkoncept där du själv bygger menyn genom att välja bland många olika alternativ av huvudrätt, sidorätt och sås. Det här gänget fixar festmaten till allt från julbord och företagsevent till födelsedagsfester och bröllop. Man bistår också med praktikaliteter som serveringspersonal, vinglas, högtalare och annat som underlättar festdagen för er. Maten tillagas på restaurang Bloom in the Park, och levereras sedan varm och redo att hugga in på.

Nordic Street Food

Hemsida

Mat i säsong från Malmös hjärte-foodtruck

Prisbelönta foodtrucken Nordic Street Food fixar enkel god mat vars nyckelkomponenter byts ut i takt med säsongerna, även på beställning för olika evenemang och tillställningar. Tänk hyllad sparrisklämma till våren, lax-taco under sommaren och mäktig hjortburgare under hösten, samt en massa annat gott därtill och däremellan.

Occo

Hyllad libanesisk lyx

Lyxiga libanesiska meze-menyer har hjälpt till att sätta Occo bland favoriterna på Malmös krogkarta och det är då inte fy skam att restaurangen även erbjuder catering. Precis som på restaurangen blir det libanesisk meze med det där lilla extra. Med eller utan grillat gott, eller helt vegetarisk.

Restaurant Zushi

Enkel lyx inspirerad av Japan

Med hjälp av Zushi skulle du kunna fylla såväl buffébord som mobila silverfat med vackra sushibitar och japanska smårätter på bemärkelsedagen eller tillställningen. Kvalitet och kreativitet är i fokus i Zushis Japan-inspirerade kök, vilket resulterar i bland annat maki, sashimi, nigiri och japas på allt från fisk och kött till vegetariskt. Man ger gladeligen även tips på vilka drycker som passar bäst till.

Bōru Bowl Bar

Hemsida

Mål i skål

Fräscha, enkla poké bowls toppade med fisk, kött eller tofu kan vara precis det som behövs för exempelvis företagslunchen. För detta ändamål är Boru Bowl ett säkert kort, vare sig det gäller leverans, upphämtning eller att duka upp på plats – grab-and-go-vänligt eller family style.

Restaurang Laziza

Hemsida

Populärt libanesiskt kök

Lazizas lokal på Baltzarsgatan vimlar ofta av folk som gottar sig i libanesiska rätter från det populära buffébordet fyllt med förrätter, varmrätter, desserter och tilltugg – något som restaurangen även erbjuder till catering. Förutom det uppskattade bufféupplägget erbjuder man här även alternativ med trerättersmiddag, samt såväl enkel upphämtning eller leverans som komplett arrangemang.

Rude Food Malmö

Hemsida

Världsinspirerat på räddad mat

Det till stor del volontärsdrivna non-profit-köket Rude Food har räddat råvaror och styrt upp små som stora världsinspirerade matsvinnsmåltider sedan 2015, då det även var det första av sitt slag i Sverige. Idag roddar de verksamheten från ett kök på Folk Mat & Möten och samarbetar med ställen som Bageri Leve, Scandwich och Möllans Ost.

Di Penco

Hemsida

Pastafest och italienska delikatesser

Di Penco dukar upp till en generös buffé bestående av handknådad pasta i olika krämiga såser. Allting traditionsenligt tillagat enligt familjen Pencos receptbok. Man kan även beställa italienska delikatesstallrikar med godsaker som lufttorkad skinka, salami, ostar, oliver och annan antipasti.

Tipsa oss

Tycker du att vi har missat något i guiden, ser några felaktigheter eller liknande?

Karta