Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Plockepinn Restaurang & Bar

Smårätter med smaker från när och fjärran serveras i stilren miljö på Plockepinn, som ligger precis vid Lilla Torg. Här kan man resa från Sverige till bland annat Italien och Japan på bara några tuggor – eller bara slinka in på ett glas vin eller en hantverksöl i baren.

Omkring 20 smårätter med inspiration från framförallt Europa men även från andra världskök fyller menyn på Plockepinn. Här kan sill med akvavit dukas upp bredvid rätter som caprese, små ryska pannkakor (blinier) eller ribs med kimchi. I dryckesväg har man bland annat ett gediget utbud av hantverksöl, viner och cocktails att välja bland, oavsett om man vill kombinera med maten eller ta ett glas eller två i baren.

Rum finns det gott om på Plockepinn. Restaurangen har två stilrena våningar som till stor del går i svart, vitt och trä, och de vita väggar som omger dem pryds av moderna konstverk och fotografier. Stort fokus ligger på helhetsintrycket. Dessutom har man en uteservering utrustad med värmelampor och filtar, samt en mindre takterrass – en ganska unik egenskap mitt i vimlet på Gamla väster.

Användarbilder på Plockepinn Restaurang & Bar Visa alla

  • Lägg till bild
  • Bild från Plockepinn Restaurang & Bar av Malin S.
  • Bild från Plockepinn Restaurang & Bar av Malin S.
  • Bild från Plockepinn Restaurang & Bar av Malin S.
  • Bild från Plockepinn Restaurang & Bar av Malin S.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

TÀnk pÄ att det Àr viktigt att skriva en Àrlig recension. Om du pÄ nÄgot sÀtt Àr kopplad till företaget sÄ bör du avstÄ frÄn att recensera. Se vÄra riktlinjer hÀr.

Ärlighet varar lĂ€ngst!

Avbryt
15 sep 2019

Igår besökte vi Plockepinn i närheten av Lilla Torg för en middag. Atmosfären var fin, en väldigt mörk lokal målad i svart med fin konst på väggarna. Restaurangen var har en nedervåning med bar och ett fåtal bord, och på öve... Visa hela »

20 okt 2018

After visiting Malmö's beautiful old town we stopped here for lunch. It was a little crowded outside when we arrived. However the service was great and we had ourselves a table fast. I ordered a fish dish and it tasted absolutely delicious.

29 mar 2018

Allt var bra, allt från service och kompetens till mat till miljö. Perfekt middag med små rätter som är lagade till perfektion. Völdigt nöjd på alla plan. Rekommenderar restaurangen till allt och alla!

31 aug 2018

Helt fantastisk mix av olika intressanta smårätter! Trevlig och kunnig personal. Bra vinlista! Den som gillar tapas bör definitivt besöka PlockePinn, som enligt mig erbjuder Malmös bästa tapas.

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.