Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Klättercentret Solna

5,0
2 recensioner
Klättercentret Solna

Klättercentret Solna erbjuder det mesta som en klättrare kan tänkas önska. Med sina många repväggar och sin stora boulderavdelning är detta en väldigt gedigen klätterklubb. Repväggarna är 9-15 m, det finns alltid 35 topprep att hänga i, boulderområde är 300 m2 stort och på alla väggar, både boulder och rep, byts leder varje vecka. Alla med olika svårighetsgrader, så det finns något för nybörjaren såväl som för den erfarna.

Utöver ett brett utbud av väggar har de även utbildningskurser. Man kan ta en grundkurs om man är nybörjare eller vidareutbilda sig med att ta en ledklätterkurs, teknikkurs eller en klippklätterkurs. Förutom det kan man även boka familjekurser, möhippor/svensexor, företagsevenegemang, skolklasser och barnkalas. Varje skollov har de lägerverksamhet.

Det finns också ett café och en butik där man kan köpa allt som behövs för att börja klättra, och det går även att hyra utrustning. Omklädningsrum med dusch finns på plats.

Du kan välja att betala för varje besök eller köpa ett klippkort, halvårskort, helårskort eller betala en avgift varje månad via autogiro. Priser går att finna via hemsidan.

Se även Klättercentret Telefonplan

Användarbilder på Klättercentret Solna

Lägg till bild
Bli den första att lägga till en bild

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
19 maj 2015

Riktigt bra klätterställe. Har varit här otaliga gånger. Nu var det längesen jag var här, men fick ett litet sug här om dagen så drar nog hit snart igen. Har inte så stor erfarenhet av klättring i övrigt, men som jag förstår det ä... Visa hela »

3 mar 2017

Mitt barn lärde sig av duktiga lärare klättra.
Super nöjd med upplärning och bemötande.
Rekommenderas stark