Bergstrands Bageri

4,8
21 betyg
Bageri
Bergstrands Bageri
4,8
21 betyg

Bergstrands Bageri är ett litet hantverksbageri i Vasastan med fokus på kvalitet. Här kan man köpa allt från bullar och bröd till tårtor och bakverk.

Kontaktinformation

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
4,8
21

Recensioner av Bergstrands Bageri

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
·

Väldigt mycket bageri där jag gärna är stammis. Även om det finns mängder av begerier och caféer i närheten är det ändå hit jag väljer att gå.
En liten lokal med få sittplatser, några fler ute men filtar så d...

Har ätit Bergstrands bullar flertal gånger som take away, och dom är helt otroliga. Nu unnade vi oss en mysig sensommar frukost på plats. Trots att lokalen var full var personalen jättegulliga och fokuserade.
Riktigt bra kaffe, macka och chia pudding - och prisvä...

Texten har översatts automatiskt.

Jag läste att Bergstrands Bageri vunnit pris för bästa kanelbullar i Stockholm, så var såklart tvungen att testa dem och jag blev inte besviken. Provade alla bullar de hade, från kanel till kardemumma och veganska versioner, och de var alla utmärkta. Det är...

Min absoluta favorit croissant i hela Stockholm🥐 deras bullar är också otroliga

Listad i: Återvänder till

Har blivit så bortskämd som bor nära denna 5-stjärniga PÄRLA! ⭐️

Är här flera gånger/månad vilket säger ganska mycket. På helgen köper man antingen deras stora surdegsbröd, några frallor eller färdiga croissant...

Mitt favoritbageri i hela Stockholm!
Fantastiskt fika, mackor, frukost och bröd; den höga kvalitén och kärleken bakom hantverket känns verkligen i smaken. Dessutom så trevlig och servicveminded personal.
Jag dör för deras semlor, speciellt croissan...

Listad i: Semlor 2024

Grattis till 2023 års bästa kanelbulle! Jag har länge sagt att Bergstrands bakar det absolut bästa vad gäller vetedegar i bröd- och bull väg. Deras semlor är 10/10, deras croissant semla är utomjordiskt god!

Valet och kvalet mellan 4 eller 5 stjärnor men de landar på en 5:a!

Detta ställe är ett något större hål i vägen, med fokus på råvara och produkt därav 5 stjärnor. De bakar med mycket ekologiska och kvalitetsprodukter och de...

Vilken GEM har jag nyligen hittat på Frjegatan, WOW! Jag råkade se annons på instagram där då jag såg hur goda deras semlor såg ut under "making" och jag bestämd sig för att åka hela vägen från norr orten i lördags. ...

Allt annat än en 5:a vore en skam. Måhända har jag inte testat alla Stockholms bagerier, men av alla faktorer att döma har jag svårt att se att något ställe slår dem. Här snackar vi klass rakt igenom. Underbart gott bröd och fantastiska bullar. H...

Sjukt goda bullar.

Ett helt underbart bageri där allt är bakat med omsorg vilket får både bakverk och bröd att smaka gudomligt. Min favorit är just nu semlorna!!!

Vad du än väljer att äta här så är det magiskt!

Den bästa semla jag någonsin har testat! 100% njutning!

Bästa personalen! trevligt bemötande. flexibla. Snyggt och rent. Gott!

Kontaktinformation

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
4,8
21

Representerar du Bergstrands Bageri?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Frågor och svar

Var ligger Bergstrands Bageri?

Bergstrands Bageri ligger på Frejgatan 46a, 113 26, Vasastan. I närheten ligger Vasaparken, Stockholm. Närmsta tunnelbana är Odenplan (ca 300m).