Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Grus Grus

3,8
8 recensioner
Grus Grus

I anslutning till syskonkrogen Tranan hittas vinbaren Grus Grus som slog upp portarna 2018. Här ligger fokus på goda viner som är gjorda för hand, med både klassiska och lite mer obskyra druvor på vinlistan. Till vinet serveras matchande smårätter, snacks, chark och ost, och för den som vill sitta lite mer avskilt har vinbaren ett chambre separée.

Användarbilder på Grus Grus Visa alla

  • Lägg till bild
  • Bild från Grus Grus av Catrin M.
  • Bild från Grus Grus av Louise L.
  • Bild från Grus Grus av Louise L.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
20 sep 2020

Vi beställde en mindre, avskalad vinprovning som du kan beställa på plats eller boka bord för. Jag gillar verkligen att du kan spontant gå dit och få en minivinprovning. De har olika teman för provning och de berättar kort om vinerna du smakar på. En... Visa hela »

21 jan 2020

Har varit här flera gånger och druckit vin. Personalen är kunnig men har väl fått både fantastiska viner och testat några som inte alls föll mig i smaken, naturviner tycker jag är svårt, smaksak helt enkelt! Det finns alltid en väldigt stor... Visa hela »

1 nov 2018 · Uppdaterad

Mycket trevlig liten restaurang som ligger precis bredvid Tranan vid Odenplan.
(Grus Grus betyder Trana på latin så för den som är uppmärksam finns det alltså en trevlig liten ordlek bakom)
Det är lite "roddigt" och mycket sorl. Men restaurang... Visa hela »

10 maj 2020

Baserar bara recensionen på en AW men fick ett superbra intryck!

Först och främst är läget superbra! Ligger precis vid Odenplan's tunnelbana/pendeltåg - vad som är mindre bra med läget är att det ligger precis intill vägen, vilket ä... Visa hela »

31 jul 2020

Personalen sänkte betyget. En mycket otrevlig, engelsktalande hovmästare satte oss längst in i lokalen trots att vi bokat bord en månad i förväg och önskade bord ute. Efter många om och men fick vi sitta ute. Vi började med att beställa bröd o... Visa hela »

15 jan 2020

Inte testat att äta här utan bara druckit vin. Stort utbud, bra service men är enbart fina viner vilket gör att man inte alltid vill gå hit "för ett glas". Saknas några viner i lägre prisklassen, i övrigt gillar jag det!

10 okt 2020

God mat, trevlig personal, lite smårätter så ta gärna en mer än vad servitören rekommenderar!

12 jun 2018

Bara varigt här en gång men jag är positivt överraskad. Vällagad mat och goda viner!