Grus Grus

3,7
20 betyg
$$$
Vinbar
Hemsida
Instagram
Grus Grus
3,7
20 betyg
Hemsida
Instagram

I anslutning till syskonkrogen Tranan hittas vinbaren Grus Grus som slog upp portarna 2018. Här ligger fokus på goda viner som är gjorda för hand, med både klassiska och lite mer obskyra druvor på vinlistan. Till vinet serveras matchande smårätter, snacks, chark och ost, och för den som vill sitta lite mer avskilt har vinbaren ett chambre separée.

Föreslå ändringar

Recensioner av Grus Grus

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
17 nov. 2022

Gillar! Värt för de som gillar att dela på gemensamma smårätter som inte alltid är en given smaksuccé på andra ställen. Även kul för en drink innan eller bara aw

3 nov. 2023

Hade en toppen kväll när vi äntligen testade den här restaurangen. Mycket gott, bra koll på viner och jag gillade viben.

14 juni 2023

Översätt till svenska »

Very nice place to drink wine outside in the sun, good selection of bottles and nice snacks

1 nov. 2018 · Uppdaterad

Mycket trevlig liten restaurang som ligger precis bredvid Tranan vid Odenplan.
(Grus Grus betyder Trana på latin så för den som är uppmärksam finns det alltså en trevlig liten ordlek bakom)
Det är lite "roddigt" och mycket sorl. Men restaurang... Visa hela »

5 sep. 2021

Var sugna på något opretentiöst, något gott enkelt, trevligt. Vi hade aldrig tidigare varit på GrusGrus så valet av lördagsbokningen föll på denna vinbar.

När vi klev innanför dörren och blev visade till vårt bord så... Visa hela »

21 jan. 2020

Har varit här flera gånger och druckit vin. Personalen är kunnig men har väl fått både fantastiska viner och testat några som inte alls föll mig i smaken, naturviner tycker jag är svårt, smaksak helt enkelt! Det finns alltid en väldigt stor... Visa hela »

Listad i: Ett glas bubbel
20 sep. 2020

Vi beställde en mindre, avskalad vinprovning som du kan beställa på plats eller boka bord för. Jag gillar verkligen att du kan spontant gå dit och få en minivinprovning. De har olika teman för provning och de berättar kort om vinerna du smakar på. En... Visa hela »

10 maj 2020

Baserar bara recensionen på en AW men fick ett superbra intryck!

Först och främst är läget superbra! Ligger precis vid Odenplan's tunnelbana/pendeltåg - vad som är mindre bra med läget är att det ligger precis intill vägen, vilket ä... Visa hela »

31 juli 2020

Personalen sänkte betyget. En mycket otrevlig, engelsktalande hovmästare satte oss längst in i lokalen trots att vi bokat bord en månad i förväg och önskade bord ute. Efter många om och men fick vi sitta ute. Vi började med att beställa bröd o... Visa hela »

Listad i: M I D D A G
15 jan. 2020 · Uppdaterad

Uppdatering: 22/12 2021
Tycker att Grusgrus är en av de bättre vinbarerna i Sthlm. Solklar 4:a. Många bra viner på glas. Riktigt bra mat också! Testade lite allt möjligt senast. Otroliga vintertomater, gougere med tryffel som var magiska, ricottagnocci med tryffe... Visa hela »

12 feb. 2021

Så trevlig, så gott, strålande vinlista. Vi satt i eget rum, toppen vy över resten av restaurangen och kände pulsen. Värt ett åtrbesök.

8 feb. 2022

Satt på deras soliga uteservering och åt jättegoda smårätter som spansk tortilla och vignole.

9 sep. 2021

Otrevlig personal, dålig service

12 juni 2018

Bara varigt här en gång men jag är positivt överraskad. Vällagad mat och goda viner!

4 dec. 2020

Tråkigt bemötande av personalen. Upplevde inte alls en välkomnande miljö. Men fin lokal och goda viner. Tråkigt att personalen drog ner upplevelsen.

10 okt. 2020

God mat, trevlig personal, lite smårätter så ta gärna en mer än vad servitören rekommenderar!

6 mars 2023
25 feb. 2022
21 jan. 2023
8 dec. 2022