Jätteroligt med en restaurang som har en nisch, denna restaurang är alltså Tysk. Man kan välja på 5 eller 7 rätter om man vill ha en avsmakning eller så kan man välja a la carte. Vi valde 5 rätter men la till rillet som ett litet snack. Vi började med ett glas Sekt som är Tysklands motsvarighet till champagne. Vi drack en som var på 100% Pinot Noir, vilket var väldigt roligt. Supergod. Vi år rillet som var god, ankleverterinne som var magisk, mini pizza med bacon som var ointressant. Sedan fick vi fyllda pastaknytten med kalv som låg i en buljong, god men inte wow. Fisken med surkål och vitvinsås var kvällen vinnare, den var otrolig. Kalven med oxkind och tryffelsås var även den god. Efterrätten var en chokladkaka med körsbär i olika former, inte wow, jag är dock ingen efterrättsperson. Vi drack en jättegod Spätburgunder från en jätteliten producent som var jättegod. Men överlag får maten 4/5. Lokalen hade man kunnat göra lite mysigare. Personalen var grym. Otroligt trevliga och kunniga.
Jätteroligt med en restaurang som har en nisch, denna restaurang är alltså Tysk. Man kan välja på 5 eller 7 rätter om man vill ha en avsmakning eller så kan man välja a la carte. Vi valde 5 rätter men la till rillet som ett litet snack. Vi började...
Hade hört om Sekt mycket innan och såg fram emot att gå hit. Blev dock lite osäker när vi kom in i lokalen. Liten restaurang med få bord. Dock blev man lite obekväm när man kom in för det var så upplyst och kändes som att alla där vände sig om när dörren öppnades? Haha. Inte så hög mysfaktor på stället, är lite stelt. Var även höga bord och stolar (om jag inte minns fel, var några veckor sedan nu) vilket jag inte är ett jättefan av.
Pelle Johansson kom ut flera gånger så servicen går inte att klaga på! Han är ju så otroligt trevlig. Varit på hans andra ställe Stim då han serverade också. Verkligen topp.
Först åt vi briochebröd med ankleversmör - HERREGUD!!! Bland det godaste jag ätit. Brödet var perfektione. Till det drack vi sekt, som alltså är Tysklands svar på champagne. Supergott.
Till huvudrätt åt alla i sällskapet pastaknyten med kalv och tryffel. Det var otroligt gott men det var inte fantastiskt.
Sammanfattningsvis en bra restaurang, kul nisch med Tyskland eftersom det inte är så vanligt, grym service, stel lokal och det lilla extra saknas. Var dock nöjd!
Hade hört om Sekt mycket innan och såg fram emot att gå hit. Blev dock lite osäker när vi kom in i lokalen. Liten restaurang med få bord. Dock blev man lite obekväm när man kom in för det var så upplyst och kändes som att alla där vä...