Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Haga Schweizeri

2,8
8 betyg
Redigera Haga Schweizeri

Användarbilder på Haga Schweizeri Visa alla

  • Lägg till bild
  • Bild från Haga Schweizeri av Catrin M.
  • Bild från Haga Schweizeri av Ida B.
  • Bild från Haga Schweizeri av Ida B.
  • Bild från Haga Schweizeri av Michaela J.

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

TÀnk pÄ att det Àr viktigt att skriva en Àrlig recension. Om du pÄ nÄgot sÀtt Àr kopplad till företaget sÄ bör du avstÄ frÄn att recensera. Se vÄra riktlinjer hÀr.

Ärlighet varar lĂ€ngst!

Avbryt
2 jul 2022

Jag gillar verkligen konceptet caketail. En tårtbit eller bakelse med en passande cocktail till. Kul koncept đŸ„ł. Kakan var riktigt god och drinken var okej. En bra start på en AWđŸ„ł. Nästa gång blir det att testa deras prinsessmörgåstårta😍. Men de bör fö... Visa hela »

2 jan 2020

Var en sväng på NK för lite fönstershopping och blev sugen på fika, övrigt så finns de bara espressohouse och tillgå i botten av NK så jag välkomnade de nya tillskottet.

Stället ligger i ljusgården och jag tycker att det ä... Visa hela »

14 feb 2021

Jättefint och mysigt ställe att sitta på, trevlig personal och Stockholms godaste kaffe. Lite mycket folk vid lunch och soppan var slut när jag kom vid två men dom hade andra saker också. Känns lyxigt och vill prova deras afternoon tea. Mycket nöjd!

18 mar 2020

Överskattat. Ser bättre ut än det är tyvärr

19 nov 2021

Översätt till svenska »

Usel service. Nästan inga kunder. ”Ser” oss inte när vi väntar på bordsplacering. Får hämta menyer själv. Får be om att få beställa. Tid från vi kom tills vi fick beställa ca 15 min.

30 maj 2021

Översätt till svenska »

Personalen är så otroligt trevliga och proffsiga!! Och maten wow wow helt fantastiskt, de vet verkligen vad de gör. Smakerna, utseendet och texturen sitter som en smäck! Blir alltid glatt överraskad, kockarna är verkligen proffs! Perfekt för lunch och fika! Rekomm... Visa hela »

22 nov 2020

Åt en Ceasarsallad på Haga Schwaizeri idag 22/11. Det bestod av salladsblad dränkta i dressing, 2 bitar kycklingfilé, max 100 g, några torra tunna tunna brödskivor och olja på allt detta, så fett och äckligt! Allt detta kostade 175sek, javisst ja... Visa hela »

5 jun 2020

Dyrt
Åt räksallad som var ett par utplattade salladsblad med en näve konserverade räkor ovanpå. Högst upp en härva inlagd lök som smakade sillspad.
Ett glas vitt vin utan namn kostade 140:-.
Tråkig servitris som tittar ogillande på m... Visa hela »

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.