Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Il Caffè Drottninggatan

3,3
10 recensioner
Redigera Il Caffè Drottninggatan
Il Caffè Drottninggatan

Populärt fik i centrala stan som delvis liknar en bunker med graffiti på väggarna (lokalen är mycket större än man kan tro). Il Caffè på Drottninggatan erbjuder bland annat grillade mackor, gott kaffe och avslappnat bemötande av personalen bakom kassan. Vid ingången hittar du även en liten brödbutik. Caféet har gratis wifi för den som har med sig sin bärbara och hellre sitter och pluggar eller jobbar ute på stan.

Se även Il Caffè Hornstull, Il Caffè Södermannagatan, Il Caffè Bergsgatan

Användarbilder på Il Caffè Drottninggatan Visa alla

  • Lägg till bild
  • Bild från Il Caffè Drottninggatan av David F.
  • Bild från Il Caffè Drottninggatan av David F.
  • Bild från Il Caffè Drottninggatan av David F.
  • Bild från Il Caffè Drottninggatan av David F.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
8 feb 2020

I mitt tycke Stockholms bästa kaffe! Även gott bröd, goda bullar och bakverk från St: Pauls bageri vid Mariatorget. De gör även helt ok grillmackor om man vill ha något lite matigare.

De förlorar dock på lokalen som är väldigt trå... Visa hela »

5 dec 2019 · Uppdaterad

Likt övriga Il Caffé så är inredningen här något industriell, men stämningen inte alls särskilt livlig vilket gör att det inte riktigt håller. Känns kalt, omysigt och lite tråkigt. Är dock återkommande take-awaykund fö... Visa hela »

21 jan 2019

Stället är sjukt oinspirerande. Mörkt, kvavt och jobbigt.
Utbudet är tråkigt och dåligt
Det enda som fungerar är att det är et ställe du vill vara på ifall du behöver jobba från datorn. Ingen stör dig och alla på plat... Visa hela »

20 mar 2018

Ser väldigt litet ut utifrån men det är en väldigt stor lokal! Perfekt för att sitta med datorn och jobba då det alltid finns gott om plats. Gott kaffe, bra utbud av både mackor och bakelser och kunniga baristor.

5 jun 2019

Om the head honcho står vid maskinen - inte alltid så tyvärr - är kaffet som serveras grymt, om någon annan ur personalen tampar, ångar och spakar inte lika bra. Bra mackor och trevlig personal i övrigt.

Listad i: Kaffelistan
22 okt 2018

Köpte en kycklingsallad där och fick en tråkig sallad som såg ut att ha legat framme i minst två dagar för länge. Jag bad att få en annan sallad, men fick en lika tråkig igen. Jag påpekade detta men personalen sa "jag tycker den ser ok ut"... Visa hela »

14 jan 2021

Översätt till svenska »

Awesome Place! Great Italian brewed Coffee! The only minus is that the toiletpaper was a bit hard for my taste.

5 maj 2014

Ett toppenställe för jobb, kaffe och bullar.

Ligger mitt emot Esias långt upp på Drottninggatan. Finns två ingångar, en för Il Caffè & en för Fabrique, så fort du kommer in blir du dock lika frestad av bullar och bröd. Visa hela »

11 mar 2020

Bästa caféet med bästa personalen. Gott fika. Perfekt att sitta på med datorn och jobba.

20 jan 2019

Brukar aldrig skriva recensioner och sällan klaga öht men fick så otroligt dåligt bemötande när jag var på il caffé med mina barn att jag bara måste. Jag kommer dit, ber ödmjukt om att parkera vagnen då jag vet att barnfamiljer kan vara e... Visa hela »

Det finns recensioner som har filtrerats bort från totalbetyget, då de på något sätt bryter mot Thatsups riktlinjer för recensioner.

Visa filtrerade recensioner

9 feb 2019

Jag försökte beställa en kycklingsallad, först fick jag ett väldigt dåligt bemötande då tjejen som arbetade suckade och sa aha ok då. Det tog väldigt lång tid och när jag äntligen fick sallad såg den tråkig ut och jag s... Visa hela »

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.