Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Il Caffè Drottninggatan

3,0 • 3 recensioner
Il Caffè Drottninggatan

Populärt fik i centrala stan som delvis liknar en bunker med graffiti på väggarna (lokalen är mycket större än man kan tro). Il Caffè på Drottninggatan erbjuder bland annat grillade mackor, gott kaffe och avslappnat bemötande av personalen bakom kassan. Vid ingången hittar du även en liten brödbutik. Caféet har gratis wifi för den som har med sig sin bärbara och hellre sitter och pluggar eller jobbar ute på stan.

Se även Il Caffè Södermannagatan, Il Caffè Bergsgatan, Il Caffè Mäster Samuelsgatan

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
22 okt 2018

Köpte en kycklingsallad där och fick en tråkig sallad som såg ut att ha legat framme i minst två dagar för länge. Jag bad att få en annan sallad, men fick en lika tråkig igen. Jag påpekade detta men personalen sa "jag tycker den ser ok ut"... Visa hela »

20 mar 2018

Ser väldigt litet ut utifrån men det är en väldigt stor lokal! Perfekt för att sitta med datorn och jobba då det alltid finns gott om plats. Gott kaffe, bra utbud av både mackor och bakelser och kunniga baristor.

5 maj 2014

Ett toppenställe för jobb, kaffe och bullar.

Ligger mitt emot Esias långt upp på Drottninggatan. Finns två ingångar, en för Il Caffè & en för Fabrique, så fort du kommer in blir du dock lika frestad av bullar och bröd. Visa hela »