Ms Humble & Mr Frank

3,7
14 betyg
Café
Ms Humble & Mr Frank
3,7
14 betyg

Café, showroom och designstudio i ett – på Ms Humble & Mr Frank i Vasastan kan man fika och äta ekologiskt, hälsosamt och lokalproducerat, eller låta sig inspireras av inredningen som är egendesignad och även går att köpa. Caféet arrangerar dessutom AW på fredagar samt kakbuffé med kaffe och cava på lördagar.

Kontaktinformation

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
3,7
14

Recensioner av Ms Humble & Mr Frank

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt

Jag gillade viben på Ms Humble & Mr Frank. Vi åt deras brunch och drack bubble! Jag åt en spicy tuna macka och den var jätte god! Trevlig personal samt fin lokal. Uteserveringen är toppen under sommar och vår då den är stor. Vill verkligen gå ti...

Jag gick hit för en AW en fredag, vi fick plats direkt och det kändes fullt med härlig stämning (ljudnivån bra trots fullt!). Bra priser, mysig inredning och vi delade på en pizza som de kunde göra 50/50 efter önskemål.

Tycker menyn är t...

Maten var mer fotovänlig än smakvänlig. Pannkakorna var rätt tråkiga och smakade som mikropannkakor med någon snabbgräddde på. Skumpa-glasen och menyn vad rätt lortiga och drog ner miljökänslan för stället.

Fantastiskt fint bemötande och grym service vid min sons studentmottagning. Otroligt god och väl sammansatt buffén. Rekommenderas varmt!

Oj, vilken besvikelse!
Uppenbarligen nya ägare som inte bryr sig mer än att tjäna pengar. Borden, menyn mm var ofräscha och behöver torkas av.
De härliga gröna växterna som alltid har givit en skön känsla innan fanns det ingen omtanke om lä...

Vi hörde deras större lokal. Så mysig! Perfekt för 30-40 personer. Buffe, med smått och gott osv. Allt supergott. Servicen var perfekt! Rekommenderas starkt.

Härlig miljö och atmosfär med god mat och god dryck. Man får mycket för pengarna samt ett gott skratt av den trevliga personalen. Uteserveringen är väldigt härligt med bra sol läge. Stor stark för 49kr hit återkommer jag kan jag lova.

Måste säga att recentionen nog är lite skev eftersom vi blev placerade precis vid dörren direkt under en högtalare trots att det fanns gott om plats.
Personalen var trevlig och maten var... medioker.
Hade nog fått en 3 om inte både golvet, bordet och la...

Firade min 30 års dag, fin lokal, trevlig personal. Dock kändes det inte som att personalen pratat ihop sig, mycket frågetecken var det.

Jag beställde mat för 30 personer vilken inte räckte, fick be om mer mat men ändå så räckte det inte...

Lunch på Ms Humble & Mr Frank. God mat, bra service. Eloge att kaffet på maten ingår. Minuspoäng för lite överpriser på maten. Grym räksmörgås men 175:- för den mindre mackan är överdrivet. 10-talet bord inne, väggivä...

Helt nyöppnat Café på bästa adress!
Blev tipsad om Ms Humble & Mr Frank när jag letade efter trevliga ställen att kunna sitta och arbeta på. Blev väldigt positivt överraskad!
Det är ett café, showroom och designstudio i ett, v...

Supermysigt ställe med härlig inredning och atmosfär.
Vi hamnade här efter ett hällregn och mitt i ett uppehåll så fick vi oss några solglimtar på uteserveringen, på vilken man får exakt den där vibrerande stadskänslan som...

Älskar detta ställe.
Maten.❣️❣️❣️❣️❣️
Fikat.❣️❣️❣️❣️❣️
Inredningen.❣️❣️❣️❣️❣️
Personalen❣️❣️❣️❣️❣️
Och platsen. Enda stället i Vasastan med sol från morgon till kväll, gratis wi-fi OCH tillåtelse att ta med hundar in.

Härlig familjär stämning - personal som ”hänger” med kunderna. Och Colorama butiken är brilliant och kreativ plats.

Det finns recensioner som har filtrerats bort från totalbetyget, då de på något sätt bryter mot Thatsups riktlinjer för recensioner.

Denna recension har filtrerats bort från totalbetyget, då den på något sätt bryter mot Thatsups riktlinjer för recensioner.

KATASTROF!
Ja det är så man kan sammanfatta besöker och stället. Har hört så himla mycket bra och har länge velat gå hit. Jag antar att dom hade en katastrof dag själva men det här är top 3 sämsta besöken jag varit på. ...

Kontaktinformation

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
3,7
14

Representerar du Ms Humble & Mr Frank?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Frågor och svar

Får jag ta med min hund på Ms Humble & Mr Frank?

Ja, Ms Humble & Mr Frank är hundvänligt och tillåter att du tar med din hund när du besöker restaurangen.

Var ligger Ms Humble & Mr Frank?

Ms Humble & Mr Frank ligger på Karlbergsvägen 46, 113 37, Vasastan. I närheten ligger Torsplan. Närmsta tunnelbana är S:t Eriksplan (ca 350m).