Recension av Erikssons Kött & Charkbod – av Adam L.

Var ute efter en god köttbit till middag och åkte över halva stan för att testa Erikssons, men njae, blev faktiskt lite besviken. Fick en trist känsla direkt när jag kom in. Känslan på själva stället och de som hängde där (finns något enstaka middagsbord) var väl iofs ganska härlig, men själva stället i sig kändes lite B. Gillar inte heller när alla varor ligger under plast. Det ser trist ut, och det är svårt att avgöra vad man vill ha.

Då kan man ju hoppas på att köttet kostar lite mindre, men fick snarare känslan av att det var ganska dyrt. Utbudet var litet. Tog en entrecote för 700 kr/kg. Visst var den god, men inget speciellt för det priset. Stod bearnaise på tavlan. Tänkte "nice med lite hemgjord bea". Men den visade sig vara en vanlig burkbea, nej tack. Nästa gång åker jag till AG, vilket känns bättre på alla punkter utan att vara dyrare.