Hetaste tipsen i Stockholm just nu

Nöjeslysten, hungrig eller helt enkelt bara nyfiken på vad som försiggår i huvudstaden? I den här guiden ger vi våra 10+ hetaste tips på högintressanta saker som händer i Stockholm just nu. Det kan handla om allt från grymma konserter till spännande utställningar, nya restaurangöppningar, stora möbelmässor eller andra intressanta händelser och events som inte får missas. Guiden uppdateras varje måndag med nya tips på aktuella saker att göra i Stockholm just nu.

Se även:

Spritmuseum öppnar ny brygga med svenska drycker

I sommar kan man släcka törsten med svenska drycker som gin och kombucha på Spritmuseums brygga på Djurgården. Den nyöppnade uteserveringen har dessutom fått ny form och design av konstnären Karl Grandin och designern Kristoffer Sundin.

Ny houseklubb intar Fasching

Älskar du housemusik? Då ska du snöra på dig dansskorna och bege dig till Fasching, som har premiär för den nya fredagsklubben HOUSE den 11 maj.

Hornstulls Marknad bjuder på streetfood och loppisfynd

Den populära marknaden i Hornstull strand är tillbaka. Foodtrucks och shoppingstånd trängs med många besökare. Passa på att göra ett fynd, ät en bit mat eller ta en kaffe - här är alla välkomna.

Stor utställning om Bloomsburygruppen på Artipelag

Har du inte tagit dig till Artipelag och utställningen Bloomsbury Spirit än så är det kanske dags. Utställningen om den mytomspunna Bloomsburygruppen pågår fram till den 30 september och är en exposé i allt från måleri och foto till inredning och mode.

Braksuccén Gentlemannen på Oscarsteatern

Från Broadway till Stockholm. Följ gentlemannen Monty på en hisnande tur bland hans mer eller mindre galna släktingar. På Oscarsteatern får Henrik Dorsin briljera med hela sitt sprudlande spektrum i inte mindre än åtta olika roller under hela våren.

Mamma Mia The Party!

Mamma Mia-succén fortsätter med middagsparty på Tyrol som har förvandlats till grekisk taverna med mat, musik och underhållning. Sjung och dansa till älskade ABBA-hits.

Lars Winnerbäck på sommarturné i Sverige!

I sommar ger sig Lars Winnerbäck ut på en omfattande skandinavisk sommarturné med band och stor scenproduktion. Turnén tar sin början i hemstaden Linköping den 29 juni och avslutas två månader senare i Stockholm på Zinkensdamm den 25 augusti.

Brynolf & Ljung gör ny show: Cirkeln

Brynolf & Ljung gör en ny turné med sin nya show Cirkeln. I Stockholm kan du se den på Cirkus där man som gäst får uppleva street magic live på scen.