Hetaste tipsen i Stockholm just nu

Nöjeslysten, hungrig eller helt enkelt bara nyfiken på vad som försiggår i huvudstaden? I den här guiden ger vi våra 10+ hetaste tips på högintressanta saker som händer i Stockholm just nu. Det kan handla om allt från grymma konserter till spännande utställningar, nya restaurangöppningar, stora möbelmässor eller andra intressanta händelser och events som inte får missas. Guiden uppdateras varje måndag med nya tips på aktuella saker att göra i Stockholm just nu.

Se även:

Braksuccén Gentlemannen på Oscarsteatern

Från Broadway till Stockholm. Följ gentlemannen Monty på en hisnande tur bland hans mer eller mindre galna släktingar. På Oscarsteatern får Henrik Dorsin briljera med hela sitt sprudlande spektrum i inte mindre än åtta olika roller under hela våren.

Mamma Mia The Party!

Mamma Mia-succén fortsätter med middagsparty på Tyrol som har förvandlats till grekisk taverna med mat, musik och underhållning. Sjung och dansa till älskade ABBA-hits.

The Sound of Music på Intiman

En av musikalvärldens största succéer går just nu på Intiman i Stockholm. Passa på att se denna familjevänliga musikal och sjung med till sångerna ’My Favourite Things’, ’Do-Re-Mi’ och ’Edelweiss’.

RAW COMEDY CLUB på Hilton Hotel

Stand-up comedy at it's best! RAW COMEDY CLUB har satt Sverige på humorkartan och många internationella komiker ser det idag som en självklar scen att återkomma till. I vår ser vi några av sveriges bästa komiker blandat med internationella stjärnor på Hilton Stockholm Slussen Hotel.

Lars Winnerbäck på sommarturné i Sverige!

I sommar ger sig Lars Winnerbäck ut på en omfattande skandinavisk sommarturné med band och stor scenproduktion. Turnén tar sin början i hemstaden Linköping den 29 juni och avslutas två månader senare i Stockholm på Zinkensdam den 25 augusti.

Hornstull marknad öppnar lördag 7 april!

Den populära marknaden i Hornstull strand är tillbaka. Foodtrucks och shoppingstånd trängs med många besökare. Passa på att göra ett fynd, ät en bit mat eller ta en kaffe - här är alla välkomna.

Lakritsfestivalen fyller 10 år - firar med lakritskryssning

Smaka på lakrits! Lakritstrenden växer och i år firar Lakritsfestivalen 10-årsjubileum med en lakritskryssning. Besök festivalen 14-15 april och boka kryssningen för oktober.

Jay-Z och Beyoncé kommer till Stockholm

Drömmar kan slå in. Jay Z och Beyonce åker på ny turné med On the Run Tour ll runt om i Nordamerika och Europa. I Sverige landar de 25 juni för en konsert på Friends Arena.

Brynolf & Ljung gör ny show: Cirkeln

Brynolf & Ljung gör en ny turné med sin nya show Cirkeln. I Stockholm kan du se den på Cirkus där man som gäst får uppleva street magic live på scen.

Summerburst återvänder till Stadion 2018

För sjunde året i rad återkommer Summerburst och nu återvänder de till sin orginalarena, Stadion. Artister som Axwell/\Ingrosso, Martin Garrix, Galantis och Diplo spelar på Stockholms Stadion den 15-16 juni.

Nema Problema bjuder in till Valborgsfirande i Rålambshovsparken

Fira Valborgsmässoafton med glädje och integration i fokus! I Rålambshovsparken ställer organisationen Nema Problema till med en integratinsfest för nya och etablerade svenskar. Förvänta dig brasa, vårtal, körsång, mat och dryck, kändisframträdanden, speed-integrating- dating, integrationsquiz, lotterier och lekar!