Hetaste tipsen i Stockholm just nu

Nöjeslysten, hungrig eller helt enkelt bara nyfiken på vad som försiggår i huvudstaden? I den här guiden ger vi våra 10+ hetaste tips på högintressanta saker som händer i Stockholm just nu. Det kan handla om allt från grymma konserter till spännande utställningar, nya restaurangöppningar, stora möbelmässor eller andra intressanta händelser och events som inte får missas. Guiden uppdateras varje måndag med nya tips på aktuella saker att göra i Stockholm just nu.

Se även:

Nya klubbfavoriter på Södra Teatern

Vårens klubbar har dragit igång med New Black-klubben La Yoût, som tar med sig hiphop, trap, rnb och afro beat till Södran. Därefter följer klubbar som Hip Hop Karaoke, Klubb Fuldans, Bangers'n'Mash och Soul Shake.

Dags för Svenska Standupgalan 2019

För sjuttonde gången ska portarna slås upp till standup-branschens egen galaföreställning, där förra årets bästa insatser ska hyllas. Det utlovas en fartfylld show med standup, sketcher och musik.

Stockholm under stjärnorna blir ett vinterland

Fredagen den 30 november slår Stockholm under stjärnorna återigen upp sina dörrar. Efter sommarens succé med över 300 000 gäster förvandlas nu taket till ett vinterland. Det fylls med olika vinteraktiviteter och köket serverar rykande het mat och klassiska varma drycker.

Vårsalongen återvänder till Liljevalchs

Vårsalongen är en kär tradition som lockar allt fler konstintresserade besökare till Liljevalchs varje år. Intresset för att medverka var rekordstort inför årets utställning. Av drygt 3 500 bidrag antogs 136 deltagare i åldrarna 18 till 90+, vars verk kan beskådas från slutet av januari fram till slutet av mars.

Hamlet firar 200 år på Dramaten

Dramatens första och mest spelade Shakespearepjäs, Hamlet, gjorde succé våren 1819. Nu firar det berömda dramat 200 år på teatern och sätts upp med Adam Lundgren i titelrollen, i regi av Sofia Jupither.

Banbrytande modesamarbete ställs ut på Artipelag

Under hösten och vintern visas ett av modevärldens mest omtalade samarbeten på Artipelag, nämligen mellan den belgiske modeskaparen Martin Margiela och det parisiska modehuset Hermès.