Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Stockholms anrika Grand Hôtel är än i dag en av stadens mest exklusiva och nytänkande hotell, som rymmer vackert inredda rum och lyxiga sviter. Restaurangerna Mathias Dahlgren Matbaren och Rutabaga är välbesökta, på Verandan, med dess panoramautsikt mot slottet, kan man fira svenska högtider på klassiskt vis och Cadierbaren lockar champagne- och cocktailsugna varje kväll. På spaavdelningen Nordic Spa & Fitness kan man njuta av flera olika behandlingar, träna eller sträcka ut kroppen hos en kiropraktor.

Se även Nordic Spa & Fitness, Mathias Dahlgren Matbaren, Mathias Dahlgren Rutabaga, Verandan, Cadierbaren, Champagnebaren Grand Hôtel

Användarbilder på Grand Hôtel Stockholm Visa alla

  • Lägg till bild
  • Bild från Grand Hôtel Stockholm av Mimmi S.
  • Bild från Grand Hôtel Stockholm av Cecilia F.
  • Bild från Grand Hôtel Stockholm av Cecilia F.
  • Bild från Grand Hôtel Stockholm av Cecilia F.

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
20 aug 2022

Fina rum, dock mer gammalmodig design än mysigt antikt. Känns som vissa rum behöver en uppgradering. Sköna sängar, lakan, kuddar och täcke. Man kan försvinna i dom och man villl aldrig gå upp!
Bra med utrymme och förvaring i dom
Rummen jag varit... Visa hela »

6 jan 2021

Var väl kanske inte överdrivet imponerad av rummet, trots juniorsvit (eller om det var superior-rum, kommer inte ihåg) och fin utsikt över vattnet. Klart det är fint och mysigt, men Grand Hotel kommer med vissa förväntningar. Har inget negativt att säga, bara... Visa hela »

6 feb 2023

Fantastisk vistelse med en vän på Grand Hotel! Magiskt rum och otrolig mat. Spat är ett av dom bästa i Stockholm! Rekommenderar varmt!

10 jul 2019

Har varit här ett par gånger på deras frukostbuffé. Herre Jesus Kristus, sååå gott, vällagat, fräscht och bra råvaror att välja mellan. Kostar skjortan men det är absolut värt det tycker jag!

14 maj 2020

Älskar att titta förbi Grand. Som stockholmsbo har det inte blivit någon övernattning men att gå förbi Cadierbaren för en drink är alltid en bra idé. En stor favorit är deras afternoon tea. Lite pricy men helt klart värt det och har valt att... Visa hela »

4 mar 2020

Vet faktiskt inte om man kan ge Grand hotel nått annat än 5 stjärnor?
Har nog aldrig varit med om så fantastisk service och personal, på något annat hotel i Sverige.
Sköna sängar, rena vackra rum och en känsla av lyx. Fantastiska badrum och... Visa hela »

27 jan 2016

Grand Hotel, en institution i Stockholm och det ställe jag alltid rekommenderar om du vill ha klockren skarp service. Nu har jag inte bott där så min recension baserar sig på otaliga besök på mässor, event och frukostar. En och annan lunch har det också bl... Visa hela »

8 okt 2019

Afternoon tea riktigt gott med bra variationer och ett glas champagne till, kan det bli bättre? Bra service och mysig atmosfär

11 aug 2016

Finns ingenting dåligt att säga om Bernadottesviten. Vackra rum, mer än trevlig och hjälpsam personal, SPAt är fantastiskt och roomservicen är bäst.

25 aug 2021

16 maj 2022

16 sep 2021

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.