Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!
Grand Hôtel Stockholm

Stockholms anrika Grand Hôtel är än idag en av stadens mest exklusiva och nytänkande hotell i rustik miljö. Atmosfären är densamma, dekoren likaså men innehållet har uppdaterats en del. Restaurang Mathias Dahlgren Matbaren har numera 2 stjärnor i Guide Michelin och Verandan har inte bara panoramautsikt mot slottet utan serverar fortfarande landets mest berömda smörgåsbord året runt. Raison d'Etre är hotellets nya SPA och erbjuder behandlingar i världsklass.

Service: 24 timmars Room Service, Concierge, trådlöst internet, business center, rökfria rum, kassaskåp i alla rum, luftkonditionering, kabel-TV, minibar, hårfön, gratis morgontidning, 24 timmars säkerhetsvakt

Användarbilder på Grand Hôtel Stockholm Visa alla

  • Lägg till bild
  • Bild från Grand Hôtel Stockholm av Mimmi S.
  • Bild från Grand Hôtel Stockholm av Cecilia F.
  • Bild från Grand Hôtel Stockholm av Cecilia F.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
10 jul 2019

Har varit här ett par gånger på deras frukostbuffé. Herre Jesus Kristus, sååå gott, vällagat, fräscht och bra råvaror att välja mellan. Kostar skjortan men det är absolut värt det tycker jag!

14 maj 2020

Älskar att titta förbi Grand. Som stockholmsbo har det inte blivit någon övernattning men att gå förbi Cadierbaren för en drink är alltid en bra idé. En stor favorit är deras afternoon tea. Lite pricy men helt klart värt det och har valt att... Visa hela »

4 mar 2020

Vet faktiskt inte om man kan ge Grand hotel nått annat än 5 stjärnor?
Har nog aldrig varit med om så fantastisk service och personal, på något annat hotel i Sverige.
Sköna sängar, rena vackra rum och en känsla av lyx. Fantastiska badrum och... Visa hela »

8 okt 2019

Afternoon tea riktigt gott med bra variationer och ett glas champagne till, kan det bli bättre? Bra service och mysig atmosfär

27 jan 2016

Grand Hotel, en institution i Stockholm och det ställe jag alltid rekommenderar om du vill ha klockren skarp service. Nu har jag inte bott där så min recension baserar sig på otaliga besök på mässor, event och frukostar. En och annan lunch har det också bl... Visa hela »

11 aug 2016

Finns ingenting dåligt att säga om Bernadottesviten. Vackra rum, mer än trevlig och hjälpsam personal, SPAt är fantastiskt och roomservicen är bäst.