Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Grand Hôtel Stockholm

5,0 • 3 recensioner
Grand Hôtel Stockholm

Stockholms anrika Grand Hôtel är än idag en av stadens mest exklusiva och nytänkande hotell i rustik miljö. Atmosfären är densamma, dekoren likaså men innehållet har uppdaterats en del. Restaurang Mathias Dahlgren Matbaren har numera 2 stjärnor i Guide Michelin och Verandan har inte bara panoramautsikt mot slottet utan serverar fortfarande landets mest berömda smörgåsbord året runt. Raison d'Etre är hotellets nya SPA och erbjuder behandlingar i världsklass.

Service: 24 timmars Room Service, Concierge, trådlöst internet, business center, rökfria rum, kassaskåp i alla rum, luftkonditionering, kabel-TV, minibar, hårfön, gratis morgontidning, 24 timmars säkerhetsvakt

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
10 jul 2019

Har varit här ett par gånger på deras frukostbuffé. Herre Jesus Kristus, sååå gott, vällagat, fräscht och bra råvaror att välja mellan. Kostar skjortan men det är absolut värt det tycker jag!

27 jan 2016

Grand Hotel, en institution i Stockholm och det ställe jag alltid rekommenderar om du vill ha klockren skarp service. Nu har jag inte bott där så min recension baserar sig på otaliga besök på mässor, event och frukostar. En och annan lunch har det också bl... Visa hela »

11 aug 2016

Finns ingenting dåligt att säga om Bernadottesviten. Vackra rum, mer än trevlig och hjälpsam personal, SPAt är fantastiskt och roomservicen är bäst.