Recension av CaliBurger – av Daniel S.

Första gången jag besökte caliburger var strax efter öppning, det var kaos med kassan och maten tog lång tid, jag presenterades med något som såg värre ut än det som kedjan max serverar.

Med det sagt så gav jag restaurangen en ny chans igår och det efter att jag sett bilder på något jag absolut inte kände igen.

Menyn såg likadan ut som sist och ägaren stod i kassan, jag förklarade vad jag hade upplevt, fick medhåll från ägaren själv att det verkligen var uselt, men med glada ord förklaras att det här är så mycket bättre, bröd som kommer från samma bageri som Burger bistron i Märsta får brödet ifrån, fries av en amerikansk fryst variant som är det enda som inte är svenskt eller gjort på färska varor.

Ration var denna gång lite mycket bröd trots att jag tog en dubbel och med bacon tog brödet över vissa tuggor, bra rostad insida, även om jag rekommenderade att försöka bygga lite crust ovanpå för det kändes som en tvättsvamp och då luras man ju att det ska smaka så med, köttet är saftigare, osten verkar smaka mer, baconet är riktigt fina bitar och den stekta löken smälter i munnen

Så jag har tipsat om en potatis som heter mustang (dom goda gårdschipsen görs på denna sort)
Samt även lagt in en önskan om en crust ovanpå, när dessa uppfylls tror jag mycket väl det kan bli en femma!