Colorfield Mood

inga betyg
Café
Hälsoinriktad restaurang
Colorfield
inga betyg

På Colorfield hittar man färgglad och hälsosam take away-mat som är fullproppad med frukt och grönt, allt enligt devisen "Eat the rainbow". Här kan man plocka med sig allt från nyttiga frukosträtter till matiga bowls, grillade mackor och näringsrika smoothies.

Colorfields koncept bygger på att erbjuda snabb, god och vacker take away-mat som även är bra för hälsan. Med ingredienser i regnbågens alla färgkategorier vill man få med alla näringsämnen på menyn, och tanken är just att inspirera till att äta färgglad mat varje måltid. Oavsett om man plockar upp en frukost, lunch, middag eller smoothie så är allt fullproppat med frukt och grönsaker. Här finns något för alla, såväl veganska alternativ som rätter med exempelvis kyckling eller räkor.

Menyn innehåller bland annat rispappersrullar med asiatiska influenser, salladsbowls, warm pots och grillade mackor i fantasifulla varianter. Även frukost finns att välja bland, med näringsrika alternativ som chiapudding och overnight oats. Den som vill ha en smoothie hittar varianter laddade med både frukt och grönsaker.

En av filialerna hittar du i Mood-gallerian och här kan du hämta med dig frukost och lunch. Det finns även några sittplatser om du vill äta i lokalen.

Kontaktinformation

Besökarnas bilder från Colorfield Bilder

Recensioner av Colorfield

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
Bli den första att recensera Colorfield Mood!

Kontaktinformation

Representerar du Colorfield Mood?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Frågor och svar

Vilken typ av mat serveras på Colorfield Mood?

På Colorfield Mood serveras bland annat:

  • Veganskt
  • Sallader
  • Vegetariskt
  • Hälsoinriktat

Kan man beställa take away från Colorfield Mood?

Ja, du kan beställa mat för avhämtning från Colorfield. De erbjuder take away-alternativ så att du kan ta med maten hem eller till picknicken.

Finns det veganska rätter på Colorfield Mood?

Ja, Colorfield erbjuder veganska rätter.

Har Colorfield Mood vegetariska alternativ på menyn?

Ja, Colorfield Mood har vegetariska alternativ på sin meny för dem som föredrar att äta köttfritt.

Serverar Colorfield Mood lunch?

Ja, Colorfield har lunchserveringar.

Var ligger Colorfield Mood?

Colorfield Mood ligger på Norrlandsgatan 13, 111 43, City, Norrmalm. I närheten ligger Hötorget. Närmsta tunnelbana är Östermalmstorg (ca 200m).