Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Colorfield Mood

0,0
0 betyg
Redigera Colorfield Mood

På Colorfield hittar man färgglad och hälsosam take away-mat som är fullproppad med frukt och grönt, allt enligt devisen "Eat the rainbow". Här kan man plocka med sig allt från nyttiga frukosträtter till matiga bowls, grillade mackor och näringsrika smoothies.

Colorfields koncept bygger på att erbjuda snabb, god och vacker take away-mat som även är bra för hälsan. Med ingredienser i regnbågens alla färgkategorier vill man få med alla näringsämnen på menyn, och tanken är just att inspirera till att äta färgglad mat varje måltid. Oavsett om man plockar upp en frukost, lunch, middag eller smoothie så är allt fullproppat med frukt och grönsaker. Här finns något för alla, såväl veganska alternativ som rätter med exempelvis kyckling eller räkor.

Menyn innehåller bland annat rispappersrullar med asiatiska influenser, salladsbowls, warm pots och grillade mackor i fantasifulla varianter. Även frukost finns att välja bland, med näringsrika alternativ som chiapudding och overnight oats. Den som vill ha en smoothie hittar varianter laddade med både frukt och grönsaker.

En av filialerna hittar du i Mood-gallerian och här kan du hämta med dig frukost och lunch. Det finns även några sittplatser om du vill äta i lokalen.

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
Bli den första att recensera Colorfield Mood!

Användarbilder på Colorfield Mood Visa alla

  • Lägg till bild

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.