Var här en fredagkväll i Mars med min far och min lillasyster. Först var vi tvungna att vänta på vårat bord i ca 15 min, vilket var lite drygt men jag förstod det som att de som satt där unna hade lämnar precis innan vi kom, så de behövde duka om. Sen satt de verkligen i skiten när vi var där, tydligt underbemannade och stressade, vilket gjorde själva upplevelsen för oss rätt så stressad. De glömde bort några av våra beställningar och kom med de alldeles för sent, och vi behövde påminna dem då och då. Våran servitris var dock mycket trevlig. Ett stort minus var att de var hyfsat ohjälpsamma med att tweaka menyn då både jag och mina syster har allegier och är vegetarianer, vilket jag hade skrivit när vi bokade bordet, så det borde inte ha varit något problem då de var förvarnade. Men hursom helst så fick vi vår man tillslut efter 3 brödkorgar och massor av oliver. Maten var god, inte fantastiskt wow mat, men god! Tycker om atmosfären och skulle tänka mig att komma tillbaka nån gång då de inte är underbemannade och mindre stressade, tror på att ge dem en andra chans :)
Var här en fredagkväll i Mars med min far och min lillasyster. Först var vi tvungna att vänta på vårat bord i ca 15 min, vilket var lite drygt men jag förstod det som att de som satt där unna hade lämnar precis innan vi kom, så de behövde duk...
Har varit här 2 gånger nu. Första gången år jag en brunch och för att ligga i ett hotell så hade jag förväntat mig lite mer. Lite för få rätter på menyn och servicen var inte bra alls. Andra gången jag var här så åt jag middag och då blev helhetsintrycket bättre. Servicen var superbra, maten var god, delade på några förrätter med mitt sällskap som var goda, men inget speciellt. Varmrätten däremot var väldigt god, åt en hjortbiff med jordärtskspuré. Hade man kunnat ge halva poäng hade jag gett 3,5 poäng. :)
Har varit här 2 gånger nu. Första gången år jag en brunch och för att ligga i ett hotell så hade jag förväntat mig lite mer. Lite för få rätter på menyn och servicen var inte bra alls. Andra gången jag var här så...
Uppdatering 29 nov -17: Varit här igen och testat middagen och idag var det mesta bättre. Servicen var klanderfri och stället i sig är trevligt, men kanske inget utöver det vanliga. Testade en hel del av maten. Löjrom med smetana och chips, svamppizza, chark och slider som förrättsplock/snacks; tartar, torsk och hjortrostbiff som huvudrätter; och friterad donut, glass, sorbet, mm till efterrätt. Det mesta var bra, förutom slidern och tartaren. Slidern var torr och smaklös och tartaren var alldeles för geggig (jag älskar såser, en här kände man knappt köttet) och gillade inte smakerna dessutom. Om mitt tidigare besök var en svag trea, så var detta dock en stark. Behåller betyget.
15 okt -17: Åt brunch här idag. Maten var god, men inget speciellt och menyn var lite liten tycker jag. Trist också att välja från ett A4-papper som såg ut att vara ihopslängt i word... Tycker sånt sänker känslan, framför allt i samband med att resten är lite sisådär. Servicen var trevlig men på tok för långsam och frånvarande. Han som servade oss hade varken slagit in lokan (x2) eller teet (x2) på notan, men han nämnde inget om det, så är osäker på om det var för att servicen varit dålig eller om han glömt. Stället i sig är fint och trevligt, men lite rörigt.
Uppdatering 29 nov -17: Varit här igen och testat middagen och idag var det mesta bättre. Servicen var klanderfri och stället i sig är trevligt, men kanske inget utöver det vanliga. Testade en hel del av maten. Löjrom med smetana och chips, svamppizza, chark och slider...