Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

La Neta Barnhusgatan

3,9
7 recensioner
La Neta Barnhusgatan

La Neta är en mexikansk taquería (typiskt taco-ställe i Mexico) som ligger mitt i hjärtat av city. På menyn trängs tacos, tortillas och quesadillas. Till lunch finns olika prisvärda erbjudanden och bland dryckerna är det öl och tequila som gäller. Några av de mexikanska ölsorterna är La Neta ensamma om att servera i Stockholm. La Neta betyder ungefär "the truth" på mexikansk slang och detta återspeglas i den enkla, autentiska maten.

Se även La Neta Östgötagatan

Användarbilder på La Neta Barnhusgatan Visa alla

  • Lägg till bild
  • Bild från La Neta Barnhusgatan av Sophie E.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
5 feb 2019

Helt klart bästa mexikanska maten i Stockholm! Jag har själv bott i Mexiko och tycker att både den avskalade miljön, dofterna och smakerna sitter som de ska. Prisvärt, enkelt och opretentiöst - precis som vilken taquería som helst i Mexiko. Om La Neta skulle mod... Visa hela »

9 aug 2019

Detta är den första snabbhak/restaurang som serverar taco i stil med det man åt i Mexico. Har äntligen hittat ett ställe i Stockholm där maten smakar som det autentiska mexikanska tacoköket! Väldigt prisvärt, snabbt, och gott. 5 stjärnor om brö... Visa hela »

29 mar 2015

Jag fattar att det är tänkte att vara genuint, charmigt, osv. Men när det känns ofräscht, äckligt, osv. har det gått över gränsen tycker jag. Saker kan vara genuina utan att vara smutsiga, kladdiga, osv. Personalen var trevlig men gjorde dåliga på... Visa hela »

31 dec 2018

Första gången jag var här utbrast min fru - som är från Centralamerika - "det luktar som hemma". Och, det är väl grejen... Det är enkelt - som en taqueria är - med hemgjorda majstortillas, välgjorda fyllningar och ett litet, men bra, urva... Visa hela »

14 aug 2019

Kan få cravings efter deras tacos.
Mycket ost, gott kött och även vegetariska alt. Bästa är att man får ta hur mycket koriander som man vill!

22 feb 2016 · Uppdaterad

Quesadillasen var jättegoda men tacosen var inte särskilt bra - hade högre förväntningar med tanke på att det känns ganska genuint etc.

18 jun 2016

En riktig doldis för den som gillar grisigt mexkäk. Detta är en av mina favoriter och en perfekt snabbdinner innan en bio i stan. Man får lite vibbar av Mexiko när man kliver ner en källare och det första som möter en är lukten av svett och nybrassade ta... Visa hela »