La Neta Barnhusgatan

3,7
11 betyg
$
Restaurang
Cateringfirma
Hemsida
Instagram
La Neta
3,7
11 betyg
Hemsida
Instagram

La Neta är en mexikansk taquería (typiskt taco-ställe i Mexico) som ligger mitt i hjärtat av city. På menyn trängs tacos, tortillas och quesadillas. Till lunch finns olika prisvärda erbjudanden och bland dryckerna är det öl och tequila som gäller. Några av de mexikanska ölsorterna är La Neta ensamma om att servera i Stockholm. La Neta betyder ungefär "the truth" på mexikansk slang och detta återspeglas i den enkla, autentiska maten.

Föreslå ändringar

Recensioner av La Neta

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
15 sep. 2023

Mitt go to ställe när jag cravar tacos!! Stället är litet och enkelt vilket är charmigt. Man beställer tacos där endast proteinet är på och sedan får man addera såser och grönsaker själv. Underbart för den som älskar koria... Visa hela »

5 feb. 2019

Helt klart bästa mexikanska maten i Stockholm! Jag har själv bott i Mexiko och tycker att både den avskalade miljön, dofterna och smakerna sitter som de ska. Prisvärt, enkelt och opretentiöst - precis som vilken taquería som helst i Mexiko. Om La Neta skulle mod... Visa hela »

29 mars 2015 · Uppdaterad

Nov 2020: Läste min 5 år gamla recension nedan och kan konstatera att jag tyckte typ exakt likadant idag...

Mar 2015: Jag fattar att det är tänkte att vara genuint, charmigt, osv. Men när det känns ofräscht, äckligt, osv. har det gått över... Visa hela »

Listad i: Tacos
9 aug. 2019

Detta är den första snabbhak/restaurang som serverar taco i stil med det man åt i Mexico. Har äntligen hittat ett ställe i Stockholm där maten smakar som det autentiska mexikanska tacoköket! Väldigt prisvärt, snabbt, och gott. 5 stjärnor om brö... Visa hela »

31 dec. 2018

Första gången jag var här utbrast min fru - som är från Centralamerika - "det luktar som hemma". Och, det är väl grejen... Det är enkelt - som en taqueria är - med hemgjorda majstortillas, välgjorda fyllningar och ett litet, men bra, urva... Visa hela »

21 juli 2022

Översätt till svenska »

Guilty pleasure food whenever i'm out with the homies. 5 tacos and i'm blessed for the day. The combo of Pastor and Carnitas are my go-to. But I do recommend anything on the menu! Great and slobby food with love (and taste) from Mexico.

22 feb. 2016 · Uppdaterad

Quesadillasen var jättegoda men tacosen var inte särskilt bra - hade högre förväntningar med tanke på att det känns ganska genuint etc.

14 aug. 2019

Kan få cravings efter deras tacos.
Mycket ost, gott kött och även vegetariska alt. Bästa är att man får ta hur mycket koriander som man vill!

18 juni 2016

En riktig doldis för den som gillar grisigt mexkäk. Detta är en av mina favoriter och en perfekt snabbdinner innan en bio i stan. Man får lite vibbar av Mexiko när man kliver ner en källare och det första som möter en är lukten av svett och nybrassade ta... Visa hela »

6 feb. 2022
2 juni 2022