Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Medis Kök & Bar

4,0
2 recensioner
Redigera Medis Kök & Bar
Medis Kök & Bar

Medis Kök & Bar ligger mitt i smeten på Medborgarplatsen och kombinerar bar med spanskt tapashak. Hit kommer du för spanska smårätter, något att dricka eller helt enkelt för att umgås i södervimlet. På tapasmenyn hittar du sydeuropeiska influenser med allt från grillat bondbröd till chiligryta och något från kolgrillen, perfekt tillsammans med en kall öl eller lite sangria. Atmosfären är avslappnad och klientelet blandat. Under vintern byts den soliga uteserveringen ut mot den inglasade och uppvärmda verandan.

Användarbilder på Medis Kök & Bar Visa alla

  • Lägg till bild

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
31 maj 2019

Helt okej bar. Väldigt casual och avslappnat. Man får inte något extra av besöket men ibland vill man bara ha en drink i solen med vänner och då kan du sätta dig här. Brukar vara mycket folk men oftast kan du få bord. Dom har mat man jag hade inte val... Visa hela »

28 mar 2019

Sitter i skrivande stund här. Solen har kommit fram och man kan känna en nästan sensuell stämning i luften. Beställde en Krusovic eftersom det verkade vara det sunkigaste de har just nu och satte mig på lagom avstånd från allt folk på uteserveringen. Visa hela »

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.