Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Restaurant Reiss

0,0
0 betyg
 • restaurantreiss.se
 • Skeppsbron 12
  • Gamla stan
  • 06:30 - 10:00
   11:30 - 14:00
   16:00 - 00:00
   Idag
  • 06:30 - 10:00
   11:30 - 14:00
   16:00 - 00:00
   Imorgon
  • Visa samtliga öppettider
Redigera Restaurant Reiss

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Restaurant Reiss

0,0
0 betyg
 • restaurantreiss.se
 • Skeppsbron 12
  • Gamla stan
  • 06:30 - 10:00
   11:30 - 14:00
   16:00 - 00:00
   Idag
  • 06:30 - 10:00
   11:30 - 14:00
   16:00 - 00:00
   Imorgon
  • Visa samtliga öppettider
Redigera Restaurant Reiss

Längs med Skeppsbron, med utsikt över Stockholms inlopp, skyltar Hotel Reisen med en entré som pryds av ett anrikt koppartak, och en intim uteservering med svartfärgade träbänkar där gästerna ofta ses sitta och sippa på ett glas. Här inne döljer sig en välkomnande atmosfär för såväl övernattande som hungriga gäster, eller kanske enbart törstiga. Restaurangen bjuder på svenska smaker, men i baren skakas internationella drinkar.

Med några få trappsteg upp från gatuplan finner du Restaurant Reiss, som bjuder på öppna ytor och mycket ljus tack vare sina stora fönster. Hit kommer såväl lunch- och middagsgäster, som kollegor och kompisgäng för after work och barhäng. En folkkonstellation som kan ha att göra med att hotellet är beläget just där city möter Gamla stan och pulserande Södermalm.

Som restauranggäst äter du i en sober miljö kring små bord intill stora, välvda fönster. Men här är det inte bara restaurangens gäster som får sitta ned – även den vinintresserade, cocktailsippande eller öldrickande är välkommen att slå sig till bords. Reisen stoltserar med ett gäng kunniga bartendrar och har tidigare vunnit det prestigefulla bartenderpriset Absolute Invite samt blivit utsedda till norra Europas bästa bartender 2012. Att kunna erbjuda sina gäster ett välfyllt barutbud, där cocktails levererar en hög standard, är något man ständigt jobbar på att upprätthålla.

Kommer du hit som lunch- eller middagsgäst kan du välja bland vällagade rätter från en kurerad meny med moderna, svenska förtecken, såsom kantarelltoast, biff tartar och dillbakad röding. Avnjuta dem kan du göra till lunch som middag, alla veckans dagar. Även frukost serveras hela veckan.

Restaurant Reiss vill vara det självklara hänget för dig som gäst – i eget sällskap såväl som i större grupper, hungrig som törstig – alla dagar i veckan. Här ska du känna dig som hemma.

Se även Hotell Reisen, Bar Brahe

Användarbilder på Restaurant Reiss Visa alla

 • Lägg till bild

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt

Det finns recensioner som har filtrerats bort från totalbetyget, då de på något sätt bryter mot Thatsups riktlinjer för recensioner.

Visa filtrerade recensioner

5 jun 2020

Helt okej restaurang och bar precis vid vattnet, i First Hotels entré. 30-talet platser inne. 10-talet platser längst med huset på uteserveringen.

15 nov 2018

Restaurangen är högst medioker, luncherna är otroligt flottiga och hotellfrukosten är både dyr (runt 300kr) och tråkig. Resan som många hotell i Stockholm har gjort, att bli en plats för mer ån bara de som bor där (turister) tycks inte ha inspire... Visa hela »

26 apr 2017

Trevligt rum med bastu och bubbelbad. Bra service och klassisk hotellfrukost! En fantastisk entré och byggnad med en fin utsikt över Stockholm!

11 apr 2016

Bra bartender, god drink. Miljön lite väl stiff.

Listad i: Drinkrunda

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.