Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Vigårda Mood

3,3
15 recensioner

Användarbilder på Vigårda Mood Visa alla

  • Lägg till bild
  • Bild från Vigårda Mood av Mimmi S.
  • Bild från Vigårda Mood av Mimmi S.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
10 maj 2019

Bra priser, väldigt bra halloumiburgare med lite annorlunda koncept än vad det brukar vara, rätt trevligt ställe men trött personal och ganska lång väntetid. Verkar vara en trevlig uteservering dock!

6 feb 2020

Ok burgare! Helt sjukt mkt bättre här än på samma resturang i Gbg!

25 aug 2018

Goda väl kombinerade hamburgare.
Man märker att 3 bra kockar ligger bakom restaurangen. Är väldigt bra priser för de man får. Hamburgarna är saftiga och varje månad har dom ” månadens hamburgare ” som är kombinerat av en kändi... Visa hela »

23 feb 2018

Bara varit där 2-3 gånger (vilket kanske har sin förklaring...) men ALLTID lika otrevliga tjejer som tar emot beställningarna. Ingen service, eller ens trevligt bemötande. Senast var det på en nivå där jag blev chockad över hur jag blev tilltalad. Vet... Visa hela »

22 dec 2014

Jag tycker verkligen Melker Andersson har lyckats med Vigårda. Det går lika snabbt som på McDonalds, men är lika fräscht och trevligt som vilken restaurang som helst. Burgarna är goda, både original och den lite mer originella 24h pigghamen. Även gäst... Visa hela »

25 jan 2016

Riktigt bra burgare, överlägsen i sin prisklass. Bra för enkla eller snabba luncher och middagar, även aw. Kul att de ibland bjuder in djs och även håller nere priserna i baren

22 mar 2015

Snabbmat utan att vara flottigt, tvärt om, hamburgaren känns otroligt fräsch och det finns nyttiga tillbehör att välja till. Maten är verkligen prisvärd och det går fort. Miljön känns inte som ett vanligt snabbmatshak, utan den är moderna och t... Visa hela »

29 apr 2016

Enkelt och tillgängligt, men konkurrensen på burgare är för hård i stan för att säga att detta är ett bra ställe för burgare. Jämför man med kedjorna, visst, men är det någon som gör det längre?

26 jun 2015

Grymma burgare, goda tillbehör och korta väntetider.
Tummen upp!

24 okt 2016

Finns i princip inget bättre snabbmatsställen i närheten. Dock känns det som att kvalitéen skiljer sig från dag till dag. Bra priser, på öl och drinkar också. Kan vara lite bullrigt ibland.

9 jun 2018

Bra alternativ till McDonalds och liknande men skulle tyvärr aldrig välja detta om jag hade tid till att gå till en annan kvalitativ hamburgerrestaurang i stil med Barrels eller Flippin.

23 apr 2017

Översätt till svenska »

There are better burger options in town. Meat was uncooked (no one asked how we wanted it) and burger was oily. Not a very good experience.

29 maj 2015

Originalburgaren är tveklöst den bästa snabbmatsburgaren jag ätit. Pommesen är i en klass för sig och spöar många av de flesta "finare" burgarställenas alternativ. Den lilla salladen som serveras till menyerna är ett fräscht tillbehö... Visa hela »

23 feb 2016

De första gångerna vi besökte Vigårda gjorde de sig värda en definitiv 5a. Kvalité, pris, läge, uteservering, kort väntetid, och en bra meny: sallad på sidan och pommes, dippen. Det verkar som att råvarorna har tappat lite kvalité, kö... Visa hela »

8 jun 2015

En av mina favoriter i city. Burgarna är överlägsna i fast food-facket. Jag har testat originalburgaren, piggham och kyckling varav alla har varit riktigt goda. Även grym pommess och roliga dressingar. Restaurangen sväljer riktigt mycket folk så det finns nästan a... Visa hela »