Små och stora händelser

Jag sitter här och hör mina barn andas. För dig kanske det låter som något trivialt, för mig är det hela världen. Det är just det jag tänker på; små och stora händelser och vad som gör sig bra i skrift här. Vill ni veta vad som sker i det dagliga mammalivet, vilka framsteg min snart fyramånaders bebis gör, hur underbart stolt jag var när min dotter hade sin första dansuppvisning och hur frustrerande det kan vara när jag verkligen vill njuta av av att vara föräldraledig men samtidigt längtar ihjäl mig efter att vara kreativ och jobba?

Kanske är det bara restauranger och resor som ska få plats här men vad händer då när det inte sker så mycket sådant? Som nu till exempel, när vi flyttat ut till landet för sommaren. Här blir det hemmamat, pärlpyssel, en hel del loppisbesök och förhoppningsvis mycket bad! Ska det vara tomt här eller bara en massa matminnen?

Den här mackan är värd att minnas; har du ännu inte besökt Scandwich är det dags, MUMS!

Det skulle vara intressant med inputs redan nu, då vet jag hur jag ska tänka och det blir lättare att vara kreativ. Jag må skriva i min egen lilla bubbla men om det är något som är extra roligt eller inspirerande att läsa om vill jag dela det.

På tal om mina barns andning; de har båda en dålig ovana att ta små andningsuppehåll och då åker mammahjärtat upp i halsgropen och katastroftänkadet tar över. Sen kommer den lilla pusten och jag kan själv andas ut. Att vara mamma är inte en dans på rosor alla gånger. Det är små och stora händelser och alldeles alldeles underbart!

Skriv en kommentar