Godmorgon!

 

Vi har fikat med Maja Johansson som är en av 32 tjejer som är med i programmet "Mammas pojkar". Programmet går ut på att 3 svenska singelmän ska få chansen att tillsammans med sina mammor träffa dessa tjejer, för att senare försöka hitta sin rätta bland någon av tjejerna som bor i huset.

 

 

Missa inte programmet som sänds på TV4 på torsdgar kl 20.00. Ikväll sänds det 3:e programmet och det ska bli spännande att följa Maja och se hur långt hon går!

 

 

Maja och några av de andra tjejerna tillsammans i huset.

 

Skriv en kommentar

Hon verkar ju vettig och go! Till skillnad från den där dåraktiga och äckliga blondingen som är med, men såklrt så är det väl bra tv?

Go Maja, jag ska kolla ikväll och heja på henne!

hon hade även pojkvän när hon var med i programet!!! =) så normal!!!!

hon sa aldrig till sin kille vad hon skulle vara med i.. å dom har varit tillsammans ett bra tag bode i hopp han köpte alla saker till lägenheten!!

Vad är det för avundsjuka kommentarer!!

Men come ooon, hur det än var, vad spelar det för roll? Förmodligen är det här något ni hört? VET ni hur allt ligger till? Jag tycker i alla fall att Maja är en riktigt trevlig tjej!

Att folk orkar hitta på saker om mig? Avundsjuka kallar jag det! Puss på er:)

Och förresten äger JAG alla saker i MIN lägenhet, inte tvärtom. så då har vi diskuterat färdigt om den saken!:)

Maja! Det kommer alltid finnas anonyma brudar med dåligt självförtroende, som kommer sitta bakom skärmen och skriva! om dem nu stör sig på dig Varför följer dem dina länkar! haha

Bra intervju, Maja! :)

varför skulle de inte kunna vara en kille som skriver.. håll dig till sanningen!! men jag förstår att de är vårt för såna som dig!!! haha kändis haha

vad ska en tjej vara avensjuk på dig för?????

du ljuger och är falsk, hela luleå vet allt om dig maja.

Sanningen är ju att Maja är ett psykfall. Om hon hade pojkvän eller inte när hon var med låter jag vara osagt, men det finns en hel den psyktendenser hos henne.
Att hon har kört escort förvånar väl inte direkt någon?

Kommentera