Önskar Piff och Puff

 

 

Eller Puff och Piff, vem är vem?

 

Hoppas alla får en underbar fredag! För vår del blir det kanske lite afterwork ikväll och eventuellt lite konst på schemat också! Ofta är det ju lätt att man hamnar i samma mönster och gör samma saker varje helg.. Någon som har bra tips på aktiviteter i Sthlm?

 

 

Puss på er!

Skriv en kommentar

Är en ljusare? Då ser man ju tydligt vem som är vem... men vilken av dom heter vad?

Ni kan bowla : ) ???? Gillar ni det?

Tack för en jättehärlig blogg! Har blivit smått beroende av att följa era små äventyr.
Vem som är vem av Piff o Puff är väldigt enkelt, Puff har nämligen lugg! På eran bild är han alltså den ljusare av de två. (Och alltid av någon anledning den busigaste, stämmer det på er också?)

ni bloggar på en sida som handlar om aktiviteter i sthlm...? =)

aja, antar att ni menar mer just aktivitetsorienterade saker och inte nöje, men testa här :P whatsupsthlm.se/isthlm/#C=Aktivitet

Tack Helena, vad skoj att du gillar vår blogg! : ) Jaså det är så det ligger till, då är jag alltså Puff! Haha, kan stämma det där med vem som är busigast också? Eller vad tror du Tilda?

Kram kram

Anonym: Joooo vi vet ju det såklart! Och det är en del av vad som är grymt med hela sajten! Men alltid skoj med förslag och ideer från våra läsare : )

okej =) men då har jag ett förslag! gå på en skybar, om ni inte gjort det tidigare. det är väldigt trevligt. och vill ni inte dricka alkohol så gå dit och drick alkoholfria drinkar, då kan man ta bilen dessutom!

himlen därtill
radisson sas

är dom två som finns. whatsupsthlm har säkert skrivit om dom också..

Ni kan ju fiska?

ååååå - fiska hade ju varit skit mysigt! Zara, kanske vi skulle sätta oss på kajen med varsitt spö?!

Jaaaaa vad mysigt!! men vi ses väl i eftermiddag så får vi spåna på vad vi ska hitta på ikväll : )

Kommentera