Vi drog ner till ett snorkelställe här i Hikkaduwa och det första vi stötte på var en sköldpadda, stor som en elefant!

 

Sköldis mumsar på alger.

 

 

Han eller hon var ungefär 95 år gammal, jättesnäll och gillade alger. Jag tror att sköldpadda är mitt nya favoritdjur! Efter att vi lekt lite med vår vän Sköldis så kom en local fram till oss med en sjöborre, det var fan ett läbbigt djur att hålla i. Jag trodde dom stacks hela tiden och har vart livrädd för dem förut men det är bara om man trampar på dem i vattnet som det gör riktigt ont.

 

Sjöborren Borris var också snäll.

 

Efter vår fina förmiddag med exotiska djur promenerade vi lite längs stranden och la oss ner för att sola lite, vi åt lite kokosnöt, snorklade lite och badade med fiskar. En helt vanlig dag helt enkelt.

 

Snacka om färska frukter.

 

 

De tama fiskarna tigger mat av en precis som hundar.

 

Pengatvätt. På riktigt.

 

Nu ska vi åka tillbaks mot Beruwela. Dit tar man sig enkelt med taxi eller tuktuk, men vi vill testa på hur det är att vara Lankes och ska ta bussen. Den kostar 2 kronor och tar ca en timme. Vi åker tillbaks till den enarmade banditens hotell för att senare äntligen möta upp syrran och Björn. Tjohoo!!

 

Skriv en kommentar

åååå ni verkar ha det helt underbart! Lite avis blir jag när ni får njuta av solen, och vi har svinkallt, halt & blåsigt!

Snorkla på ta en go drink och tänk på oss här hemma!

Pöss =)

Är det jättekallt? Snö är ju annars mysigt!! Man vill ha allt : ) Både snö och sol!

We will : )

Krama PrinceVince från mig!

Kommentera