Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

vRÅ

4,0 • 1 recension
vRÅ

På ansedda restaurang vRÅ inne på i Clarion Hotel Post möter modern nordisk gastronomi japansk teknik och tradition. Här serveras bland annat sashimi, sushi och råbiff tillagat på utvalda råvaror från västkusten.

Sedan starten 2012 har headchef Sofia B Olsson med sitt crew levererat vacker och välsmakande mat med japanska förtecken till nyfikna gäster.

Restaurangens exklusivt inredda lokal, belägen en bit in i Clarion Hotel Post, består dels av matsalen i dova färger och Asieninspirerade detaljer; dels av ställets avskilda och eleganta chambre separée. I den senare delen samlas ett mindre sällskap på upp till tolv personer för att avnjuta en specialkomponerad meny av det bästa köket har att erbjuda. Här kan ni dessutom uppleva till exempel en ostronprovning.

Den välbesökta restaurangen serverar endast fisk från Nordostatlanten och svenska insjöar. Rätterna är tolkade utifrån japansk mattradition och bjuder på sylvasst hantverk. Menyn består av såväl à la carte som av avsmakningsvarianter. För att tillföra ytterligare dimension och smakupplevelse till restaurangbesöket, finns här också möjlighet att testa ett stort urval av sake samt vin och öl.

Extra plus för möjligheten till hemma-hos-catering, där en av restaurangens kockar med team skickas till dig för en exklusiv middagsupplevelse i ditt eget hem.

Se även Norda, Clarion Hotel Post

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
20 jun 2016

Charmiga restaurang vRÅ hittar man inne i pampiga Hotel Clarion Post. Testade en fyra rätters meny som höll väldigt hög kvalité. Rekommderas skarpt!

Så tycker pressen

4 av 5 · Göteborgs-Posten · 2017-02-04

“När vi återigen kliver ut i den stimmiga hotellbaren är det med ny energi efter en spännande utflykt in i stans finaste, japanska hörn.”