Din guide till sommarens bästa rea

Ut med höstgarderoben och in med det svala och somriga - en rensning som brukar kännas förvånansvärt kul. Lagom till garderobsombytet kan du passa på att addera ett par sprillans plagg, som du kanske inte haft råd med tidigare. I år startar nämligen många reor redan innan midsommar och WhatsupMalmö ger dig en guide till var du fyndar bäst i stan.

(vi uppdaterar guiden löpande under sommaren med mer information)

Le Make

På fantastiska Le Make kan du från den 25:e fynda både inredning och kläder. 30, 50 och 70 %. Bland märkena ser vi Seven, Marc by Marc Jacobs, Rodebjer och många fler.

Startdatum: 25 juni

Factory

Du som vågar sticka ut och uppskattar mode och trender med det lilla extra har säkerligen Factory högt upp på favoritbutiklistan. Med 30 procent rabatt kan du med gott samvete unna dig det där plagget du suktat efter.
Startdatum: Efter midsommar

Aplace

Modeproffsen på Aplace startar sin rea redan på fredag. Fynda märken som Rodebjer, Fifth Avenue Shoe Repair och The Local Firm.

Startdatum: 15 juni



Miré Underkläder

Här hittar du ett hav av underkläder, badkläder och nattlinnen i en mängd olika former, färger och modeller. När man nu sänker priserna lagom till sommarsäsongen känns det ännu mer värt att unna sig underplagg av hög kvalitet.
Startdatum: 15 juni

Humana Second Hand
Nu har du chansen att fynda dubbelt upp när Humana Second Hand rear ut redan prisvärda vintageplagg. Tips: När rean ser sitt slut väntar en fräsch nyöppning den 28 augusti med nyinkomna plagg.
Startdatum: 13 augusti

Viva
Shoppingen blir ännu mer njutbar i en miljö som skvallrar om genuin boutiquekänsla. Passa på att gå loss bland vackra klänningar och iögonfallande plagg när du hittar rabatter från 30 till 50 procent.
Startdatum: 18 juni

Oscine
I butiken som består av saker du blir lycklig av att bära kan du hitta alltifrån läckra smycken till väskor och söta skor. Och visst blir man lite extra lycklig när du i sommar får 20 procent rabatt på hela sortimentet.
Startdatum: 20 juni

Gry

Gry med sina vackra designerplagg och unika kollektioner kommer till många trendintresserades förtjusning i sommar kunna erbjuda rabatter som ligger kring 30 till 50 procent på hela sortimentet.
Startdatum: Slutet på juli

Scandinavian Sportsmen

Shoppa loss bland ett gäng fina märkesplagg med gott samvete när butiken rear ut ett utvalt sortiment från vår- och sommarkollektionen.

Startdatum: 20 juni

Monti
Botanisera runt bland italienskt och franskt mode av hög kvalitet. Du hittar alltifrån basplagg och klassiska snitt till accessoarer och fina skor. Rean startar på 30 procent och blir bättre när sommaren ser sitt slut.
Startdatum: Mitten på juni

Kalendegatan 28
Mode som passar lika bra till vardags som på segelsemestern. Kalendegatan 28 har kläder för dig som uppskattar elegans och exklusivitet. I sommar kan du dessutom shoppa kvalitetsplagg till ett reducerat pris.
Startdatum: Mitten på juli (troligen den 15/7)

La Leia
När sommaren ser sitt slut kan du handla exklusiva underkläder som pryds av spets, textilkreationer och vackra detaljer till ett nedsatt pris. Här finns något för kvinnor i alla figurer.
Startdatum: Troligen slutet på augusti

Uma Bazaar

Ekologiska giftfria kläder till både man, kvinna och barn. Kommer att köra 20-50 % rabatt på hela sortimentet förutom de plagg från höstkollektionerna som redan kommit in.

Startdatum: 25 juni

(vi uppdaterar guiden löpande under sommaren med mer information)