Malmös bästa budgetbarer

Malmös bästa budgetbarer

Har du tight budget men vill ändå ta en öl eller flera till helgen? Då har vi lösningen. Här listar vi Malmös bästa budgetbarer där du både kan äta och dricka till rimliga priser. Det är knappast någon överraskning att majoriteten av barerna ligger i kvarteren kring Möllan, men vi har självklart försökt pricka in några andra stadsdelar också. Och kom ihåg: Du behöver inte nödvändigtvis vara pank för att uppskatta dessa budgetvänliga ställen.

Innehållsförteckning
 1. Bästa budgetbarerna i Malmö
  1. Mässingshornet – Quiz och livemusik
  2. The Vegan Bar – Veganska burgare och prisvärd dryckesmeny
  3. Fregatten – Mörkt trä och mässingsdetaljer
  4. Square Side – Stämningen på topp
  5. Rex – Nobelvägens populäraste pizzeria
  6. Azalee – Karaoke och spelmaskiner
  7. Lion Bar – Öl för varje smak och budget
  8. Family Pub – Avslappnad pub-känsla

Bästa budgetbarerna i Malmö

Mässingshornet

Quiz och livemusik

Mässingshornet erbjuder inte bara mat och dryck till låga priser, utan tillhandahåller också underhållning av rang. Hit vallfärdar Malmös quizfantaster varje vecka för att testa sina kunskaper mot varandra. Med regelbundna liveuppträdanden och en välkomnande atmosfär ser de till att stämningen är på topp kväll efter kväll.

The Vegan Bar

Veganska burgare och prisvärd dryckesmeny

Precis som namnet antyder är detta en vegansk restaurang. På The Vegan Bar ligger stort fokus på hamburgare; icke-animaliska sådana, det vill säga. Utmärkt för veganer, men även för oss andra som önskar skära ner på vår köttkonsumtion utan att för den sakens skull göra avkall på god mat. En extra bonus är dryckesmenyn som erbjuder ett flertal alternativ till mer än fördelaktiga priser.

Fregatten

Mörkt trä och mässingsdetaljer

Här har man gått all in på den marina stämningen. Ett besök på Fregatten kan liknas vid att gå ombord på en gammal båt. Den billiga ölen kan säkerligen få lokalen att gunga, men det är ingenting vi rekommenderar. Drick med måtta och njut av en trevlig kväll bland mörka träpaneler och en och annan mässingsdetalj.

Square Side

Stämningen på topp

Square Side är platsen för dig som vägrar ha tråkigt – så titulerar i alla fall denna festliga Möllan-bar sig själv. Här kan du lyssna på musik, svänga dina lurviga och stilla törsten med billig bärs och drinkar. Kurrar magen efter ett par vändor på dansgolvet kan du ta dig en titt på menyn, som erbjuder klassiskt pubkäk till oklassiskt låga priser. 

Rex

Nobelvägens populäraste pizzeria

Rex på Nobelvägen väcker av något skäl stark lojalitet bland människor och älskas av sina stammisar. Restaurangen skulle kunna beskrivas som en typisk svensk pizzeria. Många anser dock att den har någonting extra. Trevlig personal och mysiga lokaler bidrar förmodligen till att så många ständigt återkommer för att äta god ”fulpizza” och dricka billig öl.

Azalee

Karaoke och spelmaskiner

Atmosfären på Azalee är av ett alldeles eget slag. Här samlas Malmös karaokefantaster om kvällarna för att skråla och skåla i billig öl tillsammans. Upplagt för fest med andra ord. Gillar du att spela så finns det dessutom både black jack-bord och jack vegas-maskiner att tillgå. Den väl tilltagna dryckesmenyn innehåller självklart flera prisvärda alternativ.

Lion Bar

Öl för varje smak och budget

“God mat, kall öl och bra drinkar” lyder devisen på Lion Bar, som erbjuder ett brett utbud av öl från såväl väletablerade aktörer som mikrobryggerier. Den röda tråden på menyn är de budgetvänliga priserna på både mat och dryck – ambitionen är helt enkelt att du som gäst ska känna att du faktiskt fick mer än du betalade för. Miljön är lika avslappnad och påminner närmast om ett gemytligt vardagsrum.  

Family Pub

Hemsida

Avslappnad pub-känsla

Det som idag är Family Pub var ursprungligen en ölstuga. Numera serverar man prisvärda klassiker som pizza och grill tillsammans med ett brett urval av olika ölsorter och husets vin.

Tipsa oss

Tycker du att vi har missat något i guiden, ser några felaktigheter eller liknande?

Redaktörer

Vi på Thatsup har lång erfarenhet av att guida våra läsare till stans guldkorn. Sedan 2008 har våra redaktörer skrivit initierade guider till bland annat restauranger, barer, caféer, hotell och frisörer. Våra guider består av handplockade tips baserade på vår lokalkännedom och de uppdateras bland annat med hjälp av vår fokusgrupp där vi gemensamt diskuterar urval och innehåll. Vi arbetar ständigt med att inspirera och ge dig bästa möjliga upplevelse, var du än är och vad du än letar efter.

;