Restaurang Laziza

4,4
7 betyg
Restaurang
Cateringfirma
Hemsida
Restaurang Laziza
4,4
7 betyg
Hemsida

Varje dag öppnas dörrarna till libanesiska Lazizas populära buffé med lunch på vardagarna och brunch över helgen. I en stilren lokal inredd i svart och vitt kan man välja och vraka bland en rad olika traditionella libanesiska sallader och varmrätter, varav hälften är vegetariska. Utöver specialiteter från det libanesiska köket bjuder helgens brunchbuffé även på några klassiska kontinentala brunchkomponenter.

Föreslå ändringar

Användarbilder från Restaurang Laziza Användarbilder
Lägg till bild

Recensioner av Restaurang Laziza

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
22 jan 2019

Stor buffé som hölls fräsch och fylldes på. Duktiga tjejer som tog emot gäster och plockade av bord. Rekommenderas ett besök.

27 aug 2017

Härlig och fräsch brunch buffe som fyllspå ofta, förstklassig service

6 jan 2019

Stor och välbesökt lunchbuffé med många olika rätter och smaker. Personalen som tar emot och placerar gäster gjorde ett riktigt bra jobb och var även snabba med att duka av och torka av borden. Kökspersonalen fyllde ständigt på buffén och... Visa hela »

20 maj 2022

Texten har översatts automatiskt. Visa original »

Jag äter ofta på Laziza Baltzarsgatan och Dockan för att de har bra mat. Idag (20 maj 2022) på Dockan tog jag med mig 2 gäster från utlandet och vi kom in klockan 11:08 Bord 25. En av gästerna höll på att avsluta maten klockan 12:10 när vi blev k... Visa hela »

24 okt 2019

Nice lunchbuffé och finfin brunch på helgen!

11 sep 2018

Jätte trevlig personal och super god mat med mycket grönsaker 👍🏻😊

5 dec 2022