Vibliotek

0,0
0 betyg
Redigera Vibliotek

En lek med orden vin och bibliotek har blivit till Vibliotek, vilket är namnet på denna tapas- och vinbar belägen längs kanalen. Inspiration till menyn hämtas från Spanien och Medelhavet, med allt från gazpacho till croquetas, tortilla och paella.

Trevligt beläget utmed kanalen hittar du en bit av Spanien, i form av denna kombinerade bar och restaurang. Stället är tänkt att agera som en förlängning av landet, och här ska du inte bara kunna uppleva den spanska maten utan även kulturen, språket och musiken.

Kom som du är på en snabb kopp kaffe vid bardisken, sitt kvar länge och insup atmosfären eller samla vännerna över ett gäng tapas för en stunds socialt umgänge. Allt du hittar på menyn, såväl som på barhyllorna, är direktimporterat från Spanien – till och med möblerna och golvet kommer från det soliga landet.

Bakom Vibliotek hittas grundaren tillika ägaren Jan Badosa, som förutom att vara krögare även har en bakgrund i reklambranschen, vilket visar sig bland annat i ställets egentryckta tidning. I den kan du läsa om den spanska kulturen och drömma dig bort medan du smuttar på ett glas cava.

Här arrangeras även allt från språkcafé och familjevänlig brunch till prisvärd AW. Vibliotek kan ses som ett showroom för Spanien, och skulle du inte få nog kan du handla med dig olivoljan, sardinerna eller charkuterierna hem från de dekorativa hyllorna.

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
Bli den första att recensera Vibliotek!

Användarbilder på Vibliotek Visa alla

  • Lägg till bild