Blunda Events

inga betyg
Aktivitet

Blunda kommer ut till arbetsplatser och konferenslokaler och anordnar ögonöppnande aktiviteter där företag och grupper får öva på teambuilding och kommunikation. Genom att blunda upplever du ett helt nytt perspektiv samtidigt som du blir mer medveten om dina egna signaler.

Är du medveten om hur du använder din röst? Är du en god lyssnare? Varje dag skickar vi och tar emot oändligt med signaler, och interagerar med vår omgivning utan att vara helt medvetna om det. Men vad händer om du inte längre kan använda synen, utan måste förlita dig på hörsel, doft, smak och känsel?

På Blunda Events erbjuder man aktiviteter som inte bara är roliga och stärker samarbetet, utan också väcker åtanke. När ni genomför er kick-off eller ert möte i mörker lämnar ni bekvämlighetszonen och övar upp förmågan att tala med och lyssna på varandra.

Övningarna är roliga och säkra, och anpassas efter er grupps önskemål. En av Blundas coacher kommer till er konferens eller ert möte och guidar er genom aktiviteten, som genomförs på den plats där ni har ert event. Till exempel kan ni syntolka föremål eller fixa eftermiddagsfikat – med en ögonbindel på som utestänger allt ljus. Utmanande, insiktsfullt och med hög skratt-faktor. 

Bakom Blunda Events står Synskadades Stiftelses företagsgrupp Iris Förvaltning. Alla coacher på Blunda har själva en synnedsättning, och kan därför ge er alla tips och strategier ni behöver för att stärka tilliten, kommunikationen och samarbetet.

Föreslå ändringar

Användarbilder från Blunda Användarbilder

Recensioner av Blunda

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
Bli den första att recensera Blunda Events!