Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Centralbadet

2,7 • 3 recensioner
Centralbadet

Anrika Centralbadet har funnits i Stockholm sedan början av 1900-talet. Här har man en hel spa-, behandlings-, relax- och badvärld under ett och samma tak. Välj en klassisk kur eller testa någonting nytt och spännande. Här finns även en traditionell barberarsalong, Queen Street Barbers, som utför rakning på klassiskt vis med rakkniv och varma och kalla omslag, samt klippning.

Se även Ecobaren, Govindas Centralbadet

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
Mikael P.

Har besökt centralbadet i många år, dock har servicen med åren blivit allt sämre. Mitt klippkort hade gått ut ett par dagar tidigare, där 3-4 klipp återstod. Datumet framgick inte av kortet utan enbart digitalt när de blippar vid ankomst. Vi fick på... Visa hela »

Rosanna F.

Behöver du lite extra tid för dig själv? Lite guldkant i vardagen? Besök centralbadet! Badet har en varm och lugnt atmosfär och erbjuder även godmat och sköna spabehandlingar till ett överkommligt pris. Ge själen en boost och unna er en heldag på ce... Visa hela »

Angelica E.

Verkligen lyxigt, men så dyrt med behandlingar.